Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jennifer Lopez 10 napos kihívása: se cukor, se szénhidrát

default user icon
MME
Jennifer Lopez idén lesz 50 éves, de a színész-énekesnő éveket letagadhatna korából. J-Lo idén minden eddiginél nagyobb fokozatra kapcsolt, már az év első napját konditeremben töltötte. A napokban pedig egy új kihívás elé állította magát.

Jennifer Lopezt elnézve nehéz elhinni, hogy van még olyan étel, amiről a sztárnak le kellene mondania. Az énekesnő évek óta tudatosan  táplálkozik, sok fehérjét és zöldséget eszik. Az étrendjében eddig sem szerepelt sok szénhidrát, cukor meg pláne nem, de J-Lo néhány napja az Instagramon tette közzé, hogy 10 napig egyáltalán nem eszik olyan ételt, amely tartalmaz cukrot és szénhidrátot. A 10 napos kihíváshoz Lopez párja, Alex Rodriguez is csatlakozott.

A párnak az első nap nem ment olyan könnyen. Lopez azt írta, hogy kiderült, hogy tényleg éhes az ember, ha nem eszik szénhidrátot és cukrot.

Az énekesnő a kihívás negyedik napján tett közzé egy újabb bejegyzést és fotót hibátlan alakjáról.

"Negyedik nap...Kicsit jobban érzem magam. Ki tart velem?"

A sztár az Instastoryban azt is megmutatta, hogy mit eszik a diéta alatt. Például főtt tojást, uborkát, avokádót, tonhalat, karfiolrizst, kelbimbót.

Úgy tűnik, hogy Lopez év eleji fogadalma volt, hogy idén még jobb formába lendül. Bár saját bevallása szerint már nem kel reggel ötkor azért, hogy edzőterembe menjen, az énekesnő így is sokat kondizik. Rendszeresen tölt fel edzésvideókat az Instagramra, amelyen kedvese adja neki az instrukciókat. 

ETTŐL AZ ÉTRENDTŐL BOMBA NŐ JENNIFER LOPEZ >>> 

40-ES BOMBÁZÓK DIÉTATRÜKKJEI: ÍGY FOGY ANISTON, BECKHAM ÉS LOPEZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek