Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jennifer Aniston szuperdiétája!

default user icon
MME
Megállt felette az idő. Olyan, mintha még mindig húszéves lenne, noha már betöltötte a 46. életévét. Jennifer Aniston sugárzó és gyönyörű, megpróbáltunk utánajárni, hogy a szerelem és a boldogság mellett milyen ételektől!

A Jóbarátok sorozatból ismerte meg a világ Jennifer Anistont, akinek a 1990-es évek óta töretlen a sikere. Eleinte a frizuráját, később az öltözködését utánozták, majd a fogyókúrás, diétás, alakformáló tippjére volt mindenki kíváncsi. Aztán az Aniston-féle életmód vált világhírűvé, ahogy névadója is. Lássuk hát, hogy a 46 éves hollywoodi sztár alakját mitől irigyelhetik a huszonévesek is! 

Jennifer Aniston rengeteg hollywoodi diétát kipróbált: hol a paloit-, hol a feh

érjediéátra esküdött, egy időben a szénhidrátdiétát istenítette, de a méregtelenítő- és tisztító kúrákról mindig negatívan nyilatkozott. Kipróbálta, és úgy érezte, többet ártott a szervezetének, mint használt.

Jennifer szerint a jóga = új jélet!

Mi vált be a világhírű színésznőnek? A jóga, és a jóga nyújtotta életmód, látásmód: „A jóga feltölt energiával. Ha egy nehéz filmszerepre készülök, akkor minden nap jógázom.” A stresszoldás és a harmonikus élet mellett természetesen Jennifer az étkezésére is odafigyel, de már nem olyan szigorúan, mint régen: „Minden divatos diétát kipróbáltam, mindig épp azt, ami Hollywoodban hódított, de mindegyik kínszenvedéssé vált egy idő után. Nem lehetett beépíteni a mindennapi életbe, legalábbis nekem nem ment. Ezért abbahagytam a diétázást, mert a lényeg, hogy rendszeresen kell enni, és persze mértékletesen. Napi húsz percet minden nap a levegőn kell tölteni, és boldognak kell lenni. Ez tesz minket igazán széppé.” - nyilatkozta. Tehát Jennifer naponta ötször-hatszor étkezik, kicsi, de gondosan összeválogatott fogásokat.

Éhgyomorra citrom!

Jennifer Aniston nem kávéval indítja a napot, hanem citromos vízzel, amely beindítja az anyagcsere-folyamatokat, hidratál és a méregtelenít. A citromos víz C-vitamin tartalma pedig belülről aktiválja a szervezetet.

Igaz vagy hamis? 10 titok a vízről! >>>

Minden nap egy avokádó! 

Az avokádó kiváló lutein forrás, amely a óvja a szemünket. Emellett az avokádót E-vitaminnal kombinálva kiváló rákmegelőző hatásúnak tartják. A- és E-vitamin tartalma miatt kiváló bőrvédő hatású, természetes olajtartalma pedig a száraz bőrre lehet gyógyír ez a gyümölcs. Ám az bőröregedés ellenszere is egyben, mert növeli a bőrben az oldható kollagén mennyiségét, miközben az összkollagén mennyiségét nem változtatja meg. 

6 egészségtipp, amitől karcsúbb is leszel! >>> 

Kávé, tej és cukor nélkül

A kávé megdobogtatja a szívünket, ezáltal felgyorsul a vérkeringést, amely miatt gyorsabbá válik az anyagcsere is. Ennyire egyszerű, hogy miért van jó hatással napi egy-két pohár kávé a diétánkra. Jennifer azonban csakis kókusztejjel és mézzel, vagy cukorpótlóval fogyasztja a feketét.

Grillezett hal salátával

Jennifer ügyel a megfelelő rostbevitelre: minden nap fogyaszt nyers zöldségeket, amely mellé elengedhetetlenek nála a halak. Hiszen a megfelelő mennyiségű zsírra a szervezetünknek minden nap szüksége van. A zsíros és nehéz húsokat azonban Jennifer mellőzi.

Alig eszel, mégis hizol? Gondolkodj kicsiben! >>>

Fehérje naponta háromszor!

Jennifer minden főétkezéskor ügyel arra, hogy fogyasszon fehérjét is, amely gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, amely által a szervezetünk gyorsabban dolgozza fel a kalóriákat. Ráadásul egy adag fehérje jobban eltelít, mint például a szénhidrát, utána tehát később válsz éhessé.

Zsírégető jóga

Jennifer évek óta rajong a jógáért, amely mozgást kardióedzésekkel egészített ki: így felváltva jógázott és futott, vagy taposógépezett. Ám barátnője Mandy Ingber kidolgozott egy speciális zsírégető jógasort: ez egy kemény, izzasztó edzés, amelynek Jennnifer a nőies, tónusos izomzatát köszönheti. 

Tovább olvasnál a diétákról? Nézz körül itt! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss