Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket az ételeket sosem találod meg Jennifer Aniston hűtőjében

default user icon
MME
Annak ellenére, hogy Jennifer Aniston februárban 51 éves lesz, pontosan olyan fittnek és fiatalnak tűnik, mint 20 évvel ezelőtt. Akárcsak a hollywoodi sztárok többsége, ő is jó néhány diétát kipróbált, ám egy ideje már nem sanyargatja a testét, inkább tudatosan étkezik. Elárulta, miket eszik rendszeresen, és milyen ételeket száműzött végleg a konyhájából.

A Jóbarátok sztárja szerint egészségünk és fiatalságunk megőrzése érdekében fontos a jó alvás, a rendszeres mozgás, a hidratálás kívül-belül és a „valódi ételek” fogyasztása. „Csak valódi ételeket, vagyis természetes, adalékanyag mentes élelmiszereket fogyasztok, az előre csomagolt, mirelit ételeket pedig próbálom elkerülni” - mondta korábban a Glamour magazinnak. Lássuk, melyek azok a finomságok, amik biztosan ott lapulnak a színésznő hűtőjében, és melyek azok, amiket sosem szokott fogyasztani! 

Ételek, amik mindig megtalálhatók a hűtőjében

Aniston szerint a nassolás elkerülésének legegyszerűbb módja, ha mindig tart magánál olyan egészséges snackeket, amiket elrágcsálhat, ha rátör az éhség. A Yahoo!-nak elárulta, mindig van nála egy műanyag doboz, amiben friss zöldségfalatok vannak. De a hűtőjében állandóan megtalálható a főtt tojás, a vajsaláta és az omlós sült csirke is. Ezeket külön-külön is elfogyaszthatja, de akár kombinálhatja is őket, és pár perc alatt mennyei salátát készíthet belőlük.

Ételek, amiket számŰzött a konyhájából

Bár a színésznő általában próbál egészségesen táplálkozni, néha megenged magának egy kis kényeztetést. Például hatalmas rajongója a mexikói konyhának és egyszerűen nem tud ellenállni a házi készítésű tortilla chips-nek és a guacamole-nak.

Van azonban két olyan étel, amit végleg száműzött az étrendjéből. „Répa egyáltalán nincs a hűtőszekrényemben, nem vagyok érte oda. És kaviárt sem találnátok nálam. Egyszerűen nem tudom megszeretni, függetlenül attól, mennyien imádják.” Szóval az biztos, hogy répával és kaviárral sosem szokta felturbózni a kedvenc salátáit. 

EZEKET TESZI JENNIFER ANISTON A SZUPER ALAKÉRT – PRÓBÁLD KI TE IS!>>> 

EZEKET ESZI REGGELIRE JENNIFER ANISTON>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss