Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jeges dinnyekehely

MME MME
3/5
15 perc
egyszerű
költséges
4 adag

Elkészítés

Előkészítés: A dinnyét legalább 3 órára behűtjük, mielőtt felhasználjuk.
Elkészítés: A dinnyét kettévágjuk, magjait kikaparjuk, és a húsából négy-öt golyót vájunk ki. A maradék gyümölcshúst kanállal kikaparjuk, majd a rummal és a cukorral összeturmixoljuk. A piros bogyós gyümölcsöket kiválogatjuk, megmossuk. A dinnyepürét visszatöltjük a dinnyébe, rátesszük a bogyós gyümölcsöket és a dinnyegolyókat. A tetejére egy-egy gombóc vanília, málna- és tejszín ízű fagylaltot teszünk.

Megjegyzés

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 1385 kJ/331 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss