Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jászsági borscs leves

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A nagy darabokra vágott húst a csonttal 2 liter hideg vízben feltesszük főni, és félpuhára főzzük.

Egy másik edényben az 5 dkg margarinban megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsompürét, a laskára vágott sárgarépát és káposztát, majd a levével együtt hozzáöntjük a húst. Sózzuk, majd addig főzzük, míg meg nem puhult.

Ekkor rántást készítünk, besűrítjük és másnapig állni hagyjuk.

Fogyasztás előtt puhára főzzük benne a
meghámozott, kockára vágott burgonyát, és tetejére tejfölt téve kínáljuk.

Megjegyzés

A receptet özv.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss