HETI MENÜ – 2015. JANUÁR 26 - FEBRUÁR 01.
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Bazsalikomos csirkemell parmezános sajtszósszal és gombarizottóval
Desszert: Almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Athéni gomba kapormártással
Előétel: Tejszínes zellerkrémleves
Főétel: Bakonyi aprópecsenye nokedlivel
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi spagetti vegetáriánusoknak
Előétel: Litván céklaleves
Főétel: Kelkáposzta főzelék fasírtgolyókkal
Desszert: Vaníliapuding
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék gombafasírttal
Előétel: Tejfölös karfiolleves
Főétel: Rakott spagetti virslivel
Desszert: Mákos tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos spagetti csőben sütve
Reggeli: Házi körözött péksüteménnyel, kolbászkarikákkal, teával
Előétel: Huszár gulyásleves
Főétel: Burgonyás lángos fokhagymásan
Desszert: Joghurtos-gyümölcsös pohárkrém
Vacsora: Lazacos-krémsajtos szendvics egy pohár könnyű rozéval
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás lángos
Reggeli: Túrós kuglóf, tejeskávé
Előétel: Camembert-es retekleves borhabos ropogóssal
Főétel: Fokhagymás tejben pácolt rántott sertésmáj salátával
Desszert: Tejszínes-túrókrémes torta
Vacsora: Hawaii toast (melegszendvics) egy pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Pácolt sült zöldségek kétféle mártogatóssal
HETI MENÜ – 2015. JANUÁR 19-25.
Előétel: Zöldséges-babos paradicsomleves
Főétel: Paella csirkemellel és kolbásszal
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Január saláta
Előétel: Édes sütőtökkrémleves
Főétel: Sajtos rántott szelet brokkolis-sütőtökös burgonyapürével
Desszert: Csokoládékosárkák mogyoróvajas sütőtökkrémmel
Vegetáriánus ajánlat: Sült sütőtök párolt spenóttal és kéksajttal
Előétel: Tejfölös póréhagymaleves
Főétel: Pulykafasírt rozmaringos sült burgonyával
Desszert: Meggybefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Gombafasírt paradicsomos rizzsel és babraguval
Előétel: Téli leves
Főétel: Egyszerű babfőzelék kímélően
Desszert: Kanalas fánk másként
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-hagymás fehérbabfőzelék
Előétel: Sajtkrémleves
Főétel: Tepsiben sült chilis penne
Desszert: Körtekompótos piskótarolád
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes penne zsenge zöldségekkel
Reggeli: Rozmaringos szardíniakrém pirítóssal, teával
Előétel: Ínyenc burgonyaleves vargányagombával
Főétel: Birsalmával töltött dagadó
Desszert: Tejfölös piskóta dióval és gyümölcsdarabokkal
Vacsora: Főtt virsli mustárral (tormával), egyszerű sörkifli, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-kéksajtos-diós rizottó
Reggeli: Gombás omlett ropogós kenyérrel, frissen facsart narancslével
Előétel: Kétsajtos leves
Főétel: Ördögi rostélyos burgonyakrokettel
Desszert: Csokis-banános muffin édesszájúaknak
Vacsora: Lazacos-krémsajtos szendvics, megérdemel egy kevés forralt bort
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinipuffancs avokádós salátával
HETI MENÜ – 2015. JANUÁR 12-18.
Előétel: Kolbászos káposztaleves
Főétel: Gombás-cukkinis töltött csirkemellrolád salátával
Desszert: Tejbedarás hókocka
Vegetáriánus ajánlat: Joghurtos tésztasaláta
Előétel: Savanyú krumplileves sonkával
Főétel: Marosszéki heránytokány juhtúrós puliszkával
Desszert: Meggyes-pudingos sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Majonézes karfiolkrém pirítóssal és salátával
Előétel: Karfiolleves pirított karfiolból
Főétel: Gyors töltött paprika
Desszert: Rákóczi túrós egyszerűen
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános köles-egytál
Előétel: Sóskakrémleves
Főétel: Dubarry szelet
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Rozmaringos-sajtos sült tök
Előétel: Zöldségleves húsgombóccal
Főétel: Juhtúrós lasagne gombával és hússal
Desszert: Mákos-pudingos tejbegríztorta
Vegetáriánus ajánlat: Céklás lasagne
Reggeli: Sajtos-petrezselymes tojáskrém pirítóssal, teával
Előétel: Boros szilvakrémleves habgaluskával
Főétel: Tepsiben sült csirke aszalt gyümölcsökkel töltve
Desszert: Hajtogatott sajtos pogácsa
Vacsora: Tejfölös-majonézes tésztasaláta, pohár könnyű rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Svédgomba saláta
Reggeli: Parajos omlett, ropogós croissant és gyümölcslé
Előétel: Hagymaleves sajtos zsemlekockával
Főétel: Ínyenc marhafelsál kertész módon
Desszert: Almás-gesztenyés piskótatekercs
Vacsora: Virslis *lábtörlő*, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabsaláta feta sajttal
HETI MENÜ – 2015. JANUÁR 5-11.
Előétel: Kelleves parasztosan
Főétel: Zöldséges pulykaragu párolt rizzsel
Desszert: Édes túrós zsemle
Vegetáriánus ajánlat: Sárgarépás babsaláta
Előétel: Farsangi sárgaborsóleves
Főétel: Farsangi részeges csirke
Desszert: Farsangi fánk lekvárral
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös rakott zöldség
Előétel: Téli zöldségleves
Főétel: Pácolt sertéskaraj paradicsommal és sajttal sütve
Desszert: Banánturmix
Vegetáriánus ajánlat: Spagetti paradicsommal és bazsalikommal, reszelt sajttal
Előétel: Pikáns karfiolkrémleves
Főétel: Csőben sült hordós káposzta
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Téli vitaminsaláta savanyú káposztával
Előétel: Könnyű gombaleves lusta nokedlivel
Főétel: Tejszínes sonkás tészta
Desszert: Meggyes-mákos bögrés muffin
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-gombás tészta
Reggeli: Lágytojás, szezámmagos-lenmagos zsemle, citromos tea
Előétel: Sütőtökkrémleves mákos grissinivel
Főétel: Vajpuha marhaszelet zsemlegombóccal
Desszert: Almás batyu
Vacsora: Orosz hússaláta tojással, előtte egy vodka, utána még egy
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségkocsonya
Reggeli: Velős pirítós a *hatlépcsősből*, hideg napokon boros teával
Előétel: Gomba-erőleves diós raviolival
Főétel: Fűszeres tarja gombás-pestós zöldséggel, burgonyapürével
Desszert: Csokis süti pudinggal rétegezve
Vacsora: Sajtos kifli tarjával töltve, korsó sört is elbír
Vegetáriánus ajánlat: Töltött-rántott sajt burgonyapürével, sült zöldségekkel
HETI MENÜ – 2014. DECEMBER 29 – 2015. JANUÁR 04.
Előétel: Póréhagymás paradicsomleves
Főétel: Fehérboros-csirkemájas rizottó
Desszert: Gesztenyepüré házilag
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-babos rizottó
Előétel: Tárkonyos gombaleves
Főétel: Burgonyás fasírt
Desszert: Aszalt-gyümölcsös golyók
Vegetáriánus ajánlat: Marokkói sütőtök-tagine
Reggeli: Túrós rózsa-briós habos kakaóval
Előétel: Gyümölcskrémleves
Főétel: Szilveszteri bohém csülök
Desszert: Szilveszteri malackák pogácsatésztából
Vacsora: Virslis tekert kifli, tatárbifsztek pirítóssal, krumplisaláta, szilveszteri puncs