Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Janet Jackson terápiára járt a teste miatt

default user icon
MME
Az énekesnő 52 éves, és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. De időbe telt, mire harmóniába került önmagával, hiszen folyton úgy érezte, a zeneipar elvárja tőle, hogy tökéletes legyen a teste.

Janet Jackson szerint ha a zeneiparban dolgozol, nincs választásod: vékonynak kell lenned, hogy előadóművész lehess. Ez a nyomás pedig sokáig végigkísérte az életét, még terápiára is járt, hogy képes legyen elfogadni a testét.

„A terápia sokat segített abban, hogy találjak valamit a testemen, amit szeretek. Ez nagyon nehéz volt számomra” - meséli az énekesnő. „Először mindent utáltam magamon. A tükörbe néztem, és sírni kezdtem. Utáltam, hogy nem vagyok vonzó. De egyszer csak rájöttem, hogy szeretem, hogy keskeny a hátam, és utána egyre több szépséget fedeztem fel magamon.”

De az önbizalma a rendszeres edzéstől jött meg igazán. Janet ugyanis egy személyi edző, Paulette Sybliss segítségével életmódot váltott, ami szerinte abban is segített, hogy 51 évesen komplikációk nélkül adhatott életet kisfiának. „A mozgás nagyon fontos! Amikor várandós voltam, minden nap sétáltam. Az edzés nagyszerű, felszabadítja az endorfinokat.”

Janet azért hozzátette, hogy a zeneiparban mára már sokat javult a helyzet, és egyre jobban elfogadják egymást az emberek. „Azt hiszem, ez már megváltozott, hála istennek. Az emberek sokkal elfogadóbbak egymással” - mondta az Instyle magazinnak. De a pályakezdő tizenéveseknek csak és kizárólag akkor ajánlja ezt a szakmát, ha szeretik magukat annyira, hogy ne változtassanak a testükön mások kedvéért.

EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 15 KILÓT CHRISTINA AGUILERA>>> 

ETTŐL AZ ÉTRENDTŐL BOMBA NŐ JENNIFER LOPEZ>>> 

EL SEM HINNÉD, MIVEL TARTJA BOMBA ALAKJÁT LADY GAGA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss