Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bomba formában van szülés után az 51 éves Janet Jackson!

default user icon
MME
Janet Jackson a meglepetések embere: előszőr azzal sokkolta a közvéleményt, hogy 51 évesen, idén januárban életet adott Eissa nére keresztelet kisfiának, aztán azzal, hogy mindössze 8 hónap leforgása alatt legalább 3 ruhaméretet fogyott.

Janet Jackson ezúttal nem a zsírleszíváshoz és egyéb plasztikai-sebészeti beavatkozásokhoz folyamodott, hanem a klasszikus diéta-edzés párossal, állt neki fogyókúrának - mindössze 6 héttel a szülés után. A gyökeres életmódváltásban Paulette Sybliss, sztár személyi tréner volt segítségére.

A fitnesz guru a US Weeklynek elmondta, hogy az énekesnő elképesztő kitartással csinál végig minden egyes gyakorlatot és minden edzésen 100%-osan teljesít.

Jackson heti négyszer 45 percet tornázik, és a saját testsúlyos edzéstípust részesíti előnyben - se gép, se súlyzók.

Sybliss azt is hozzátette, hogy a sport önmagában nem elég: fokozottan figyelnek az étkezésre is. Az énekesnő étrendjének 45%-át fehérjék teszik ki - elsősorban fehér hús és halak -, illetve különböző hüvelyesek. Az étkezések között goji bogyót falatozik, ami kiváló antioxidáns forrás, és kevés benne a cukor, és persze emellett  figyelnek a rendszeres folyadékbevitelre is.

FELISMERHETETLEN! DÖBBENTESEN MEGHÍZOTT CHRISTIAN BALE >>> 
elképesztően LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>>
45 KILÓVAL LETT KÖNNYEBB A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SOOKIE-JA  >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss