Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Készülj fel a grill szezonra - szeletelj, apríts és süss úgy, mint Jamie Oliver!

default user icon
(x)
Jót főzni, egészséges és finom ételeket enni, voltaképpen, egyszerűbb, mint gondolnánk: csupán jó minőségű alapanyagok és konyhai eszközök szükségesek hozzá, a többi jön magától - üzeni Jamie Oliver, a brit sztárcsakács a nagyvilágnak, közel 20 éve minden könyvével, műsorával, kampányával. Ezek a prémium minőségű eszközök nem olcsó tételek, ám mostantól mindenki számára elérhetőek lesznek, hiszen a világhírű séf nevével fémjelzett konyhai és grilleszközök szerepelnek a SPAR-csoport legújabb pontgyűjtő akciójában.

„A friss és minőségi élelmiszer az alapja az egészséges étkezésnek. Nemcsak a SPAR hitvallása ez, de hasonlóan gondolkodik Jamie Oliver is. A brit sztárszakács könyveivel, műsoraival, kampányaival és éttermeivel világszerte rengeteg embert motivált már arra, hogy másképp tekintsenek az ételekre és a főzésre, s tegyenek azért, hogy finomabb, egészségesebb ennivalók kerüljenek az asztalukra. A hazai kiskereskedelemben egyedülálló promóciónk keretében olyan konyhai eszközöket kínálunk hűséges vásárlóinknak, amelyek a világhírű séf magas minőségi elvárásait képviselik” - mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője a Jamie's Italianban tartott sajtótájékoztatón, ahol a cég legújabb hűségpont-akcióját mutatták be a sajtó képviselőinek: ennek keretében 13-féle, Jamie Oliver márkájú konyhai és grilleszköz vásárolható meg a hűségpontok beváltása után, akár 80 % kedvezménnyel, a SPAR csoport üzleteiben.

Egyebek mellett az akcióban megtalálható hatféle kiváló minőségű kés, valamint egy konyhai olló, amelyek az összes konyhai folyamatnál jó szolgálatot tesznek. A könnyen szállítható, esztétikus és tartós Park Grillsütővel pedig ízletes ételek készíthetőek. Mindezek mellett olyan hasznos grilleszközök is választhatóak, mint a grillcsipesz, a grilltisztító kefe, vagy a grillfordító lapát.

A kések használatáról és kezeléséről tartott látványos, bemutatóval egybekötött előadást az Jamie's Italian vezető séfje,  Takács Roland és a helyettes junior séf Kocsis Marcell.

Ezek is érdekelhetnek

Friss