Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jamie Oliver karantén-főzőműsort indított

default user icon
MME
A koronavírus-járvány miatt az utóbbi hetekben számtalan híresség, közszereplő és szolgáltató igyekezett valamilyen formában hozzájárulni a „Maradj otthon!” mozgalomhoz. Jamie Oliver brit sztárszakács is követte a példájukat, aki most úgy próbál segíteni a négy fal közé szorult embereknek, hogy a Channel 4 tévécsatornával karöltve karantén-főzőműsort indított.

A gasztrogurunak a Keep Cooking and Carry On (Nyugodtan főzz tovább) című műsorával az a célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik nem tudják, hogy mit főzzenek a koronavírus-járvány ideje. Jamie a recepteket szándékosan olyan alapanyagokra hegyezte ki, hogy az emberek azokból a hozzávalókból készítsenek ízletes fogásokat, melyek nagy része megtalálhatóak háztartásukban. A stratégia persze nem véletlen, hiszen azon túl, hogy ezzel a „Maradj otthon” mozgalmat is támogatja, közben arra sarkallja nézőit, hogy ne kezdjenek őrült élelmiszer-felvásárlásba.

A műsort harmadik napja sugározza a brit Channel 4 csatorna és bízunk benne, hogy hozzánk is hamarosan megérkezik. Addig is itt egy kis ízelítő belőle:

A MINDMEGETTE IS SEGÍT!

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben sem kell attól tartanod, hogy edzés nélkül maradsz. Az elmúlt hetekben, hónapokban szerencsére Dóri, a Mindmegette edzője már bőven ellátott minket különféle edzésprogramokkal, így nincs más dolgod, mint továbbra is nyomon követni online instrukcióit. 

Ám ha gasztro témában szeretnél ötleteket gyűjteni, mert időmillimos lettél az elmúlt napokban, akkor az Olcsó, laktató ételek - főzz a Mindmegettével Facebook csoport erre egy tökéletes felület. Cseteljetek, osszátok meg egymással saját receptjeiteket, inspiráljátok egymást. 

Mutasd meg, hogy mit eszel! Újra itt a Mindmegette.hu #ezteszemma nyereményjátéka. Neked nincs más dolgod, mint lefotózni a napi ételedet és begyűjteni a lájkokat.

BÖNGÉSSZ TE IS OTTHONRÓL DIGITÁLIS LAPJAINK KÖZÖTT >>> 

CHRIS HEMSWORTH MINDENKIT INGYEN EDZ MOSTANTÓL >>>

ÍGY CSOMAGOLD AZ ÉTELEKET FAGYASZTÁS ELŐTT >>>

Ezek is érdekelhetnek