Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Óriási botrányt csapott az étteremben a népszerű műsorvezető, kitiltották

default user icon
MME
Botrányosan viselkedett egy New York-i étteremben James Corden, a Late Night Show műsorvezetője. Később nem győzött magyarázkodni, mutatjuk, mi történt.

James Corden, a Late Night Show műsorvezetője, a nívós Balthazar étterem vezetője szerint alpári stílusban beszélt az éttermi dolgozókkal. A New Yorkban található elegáns vendéglátóhely az egyik legnépszerűbb étteremnek számít a hírességek körében, a többségük normálisan is viselkedik. Keith McNally, az étterem 71 éves tulajdonosa, ezt írta Instagram-posztjában Corden botrányos viselkedéséről, miután modortalan volt és az ételt is visszaküldette.

"James Corden rendkívül tehetséges humorista, de egy igazán bunkó ember. És a legsértődékenyebb vendég a Balthazar étterem 25 évvel ezelőtti megnyitása óta" - méltatlankodott a tulajdonos, aki a kellemetlen eset után ki is tiltotta a nehéz természetű sztárt.

A műsorvezető állítólag rendkívül csúnyán beszélt az egyik felszolgálóval, mérgesen egy újabb kör italt „követelt”, mert állítása szerint szőrt talált az ételében.

Cordenhez azonban eljutott a kritika, belátta, hogy hibázott, ezért bocsánatot kért az étteremtől, a tulaj pedig elfogadta a bocsánatkérést, ekkor jött a fordulat! A tulaj ugyanis ezt írta egy újabb bejegyzésben:

"James Corden épp most hívott, és bocsánatot kért. Miután a legtöbb embernél erősen hiszek a második esélyben, ezért ha James Corden megengedi, hogy 9 hónapig vezessem a Late Late Show-ját, azonnal visszavonom a Balthazarból való kitiltását. Nem, persze hogy nem. De... aki elég nagylelkű ahhoz, hogy bocsánatot kérjen egy olyan embertől, mint én (és persze a munkatársaimtól), nem érdemli meg, hogy bárhonnan is kitiltsák. Szóval gyere vissza a Balthazarba, Jimmy Corden. Minden meg van bocsátva" - írta a megbocsátó tulajdonos.

Még több sztárhír:

Ezek is érdekelhetnek