Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

James Corden az éttermi botrányáról: „Akkora butaság az egész”

default user icon
MME
A napokban robbant a hír, hogy a Late Night Show műsorvezetője akkora botrányt csapott egy New York-i étteremben, hogy a tulajdonos ki is tiltotta onnan. Most egy interjúban elmondta, mit gondol valójában a történtekről.

A New York-i Balthazar étterem tulajdonosa szerint James Corden többször is alpári stílusban beszélt az alkalmazottakkal, miután nem volt megelégedve a felszolgált fogásokkal. Egy Instagram-posztban fejtette ki, mit gondol a műsorvezető botrányos viselkedéséről: „James Corden rendkívül tehetséges humorista, de egy igazán bunkó ember. És a legsértődékenyebb vendég a Balthazar étterem 25 évvel ezelőtti megnyitása óta.”

A kritika Cordenhez is eljutott, aki belátta, hogy hibázott és bocsánatot kért az étteremtől. A tulaj erre válaszul egy újabb bejegyzést tett közzé, melyben elfogadta a műsorvezető bocsánatkérését és visszavonta az étteremből való kitiltását.

A történetben viszont most újabb fordulat történt. James Corden a New York Times-nak adott interjújában röviden elmondta, mit gondol valójában az éttermi incidensről. „Nem tettem semmi rosszat, semmilyen szinten.” Hozzátette: „Teljesen nyugodt vagyok a történtek kapcsán, mert szerintem akkora butaság az egész.”

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss