Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját kikeverjük 6 kanál cukorral, hozzáadjuk a kakaót, az étolajat és a sütőporral elkevert lisztet, és végül könnyedén a tojásfehérjék keményre vert habját. Lassú tűznél sütjük.
A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a túrót, és jó alaposan kikeverjük. A kihűlt tésztára kenjük.
A mázhoz az üdítőt a vaníliás pudinggal és cukorral lassú tűznél sűrű krémmé főzzük, ha kihűlt, a túrós krémre kenjük. Villával hullámokat rajzolunk rá, majd hűtőbe tesszük dermedni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre