Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Izzott a levegő, röpködtek a beszólások a Séfek Séfe konyhájában

default user icon
MME
Órási feszültség uralkodik a konyhában a főzések során, ennek következtében pedig néhányszor egy-két keményebb beszólás, vagy egy-egy erősebb mondat is kicsusszant a séfek és a versenyzők száján.

Laci véleménye szerint sokkal több tapasztalattal rendelkezik a konyhában, mint Dominik, így nagyon nehezen tudta elfogadni azt, hogy a "kisfiú" irányítson a konyhában.

Cser Ádám Wolf András "házikedvencének" nevezte Bencét.

Krausz Gábor és Dominik kapcsolata egyre inkább elmérgesedni látszik, ugyanis a fiatal srác nem ért sokszor egyet azzal, amit Gábor mondd neki. Nem gondolja, hogy rászolgált volna a sok kritikára.

Krausz Gábor felszólította Dominikot arra, hogy ha probléma adódik, akkor azokat megoldani kell, nem elkezdeni durcáskodni. A séf határozottan megkérte Dominikot arra, hogy kapja össze magát.

Krausz Gábor megnézte azt, hogy hogyan is boldogul Gabi a kék csapatnál. Úgy tűnik, gyorsan befogadták a cserfes lányt, ugyanis Wolf András hamar elhessegette konyharészükről séftársát.

Vomberg Frigyes igazi motivátor, ha csapata hajtásáról van szó! Most Varga Viktor homlokát törölgette a séf a kőkemény munka közben. Hát nem figyelmes?

Varga Viktor, a pirosak csapatának tagja is mindig ledöbben a verseny fordulatai miatt. A versenyző izgalommal tele vág neki a napnak, hiszen tudja, bármi megtörténhet.

Krausz Gábor versenyzője, Zoli teljes pánikban kezdett neki a főzésnek. Már a piactéren is kapkodott, pedig a korábbi állapotokhoz képest semminek sem változott a helye. Gábor egyre kevesebb türelemmel figyelte versenyzője szerencsétlenkedését, és egy rövid, de annál lényegretörőbb szóval értékelte a helyzetet.

Cser Ádám egyszer fent, egyszer lent van a Séfek Séfe konyhájában. A versenyző most újra lenyűgözte a séfeket kitűnő ételével, azonban erre most még Ádám sem számított.

KRAUSZ GÁBOR: A KONYHÁBAN AZ VAN, AMIT ÉN MONDOK 

KRAUSZ GÁBOR ELÁRULTA, MIT SZOKOTT OTTHON TÓTH GABINAK FŐZNI 

Ezek is érdekelhetnek

Friss