Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémes csirke

60 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott és szárazra törölt csirkét megsózzuk és megborsozzuk. A vajat felolvasztjuk egy nagy lábasban, és megsütjük benne a csirke mindkét oldalát addig, amíg aranybarna nem lesz.
  2. Hozzáadjuk a lisztet a vajhoz, és egy percig melegítjük. A tejet és a tejszínt felforraljuk. Fűszerezzük sóval és borssal, majd belekeverjük a marék petrezselymet és a majonézt. Hozzáadjuk a vajas keveréket, és takarékon főzzük körülbelül 3 percig. 
  3. Egy hőálló tálat kikenünk zsiradékkal. A rózsáira szedett brokkolit és a csirkét a sütőtálba tesszük, és meglocsoljuk a szósszal. A sütőt előmelegítjük 180 ºC-ra, és 20-30 perc alatt készre sütjük benne a csirkét.
  4. A tésztát kifőzzük forrásban lévő, sós vízben, és a csirke mellétálaljuk.

10 OLCSÓ, ÉS NAGYON EGYSZERŰ CSIRKÉS RECEPT >>>

7 EGYSZERŰ CSIRKÉS EGYTÁLÉTEL HÉTKÖZNAP ESTÉKRE >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss