Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt ellenőrizheted, hogy érvényes-e az oltási regisztrációd

default user icon
MME
Müller Cecília csütörtökön az operatív törzs sajtótájékoztatóján bejelentette, csütörtök délutántól egy internetes felületen bárki megnézheti, hogy érvényes-e az oltási regisztrációja. Mindössze a születési dátumát és a taj-számát kell megadnia.

Azok, akik regisztráltak már a koronavírus elleni oltásra, most könnyedén lekérdezhetik nyilvántartásba vételük státuszát. Az országos tisztifőorvos elmondta, hogy ha a lekérdezés után azt látjuk, hogy nyilvántartanak, nincs semmi tennivalónk, csak várni az értesítésig.

Előfordulhat, hogy a TAJ- szám és a név elküldése után a rendszer azt válaszolja, hogy nem kapták meg az oltáshoz szükséges adatokat, akkor nem kizárt, hogy még csak néhány napja regisztrált az illető, így még tart adatainak feldolgozása. Ha már régebben megtörtént a jelentkezés, ám a lekérdezés után az ellenkezőjét látjuk, akkor valószínűleg hibásan, pontatlanul lettek rögzítve az adatok. Ezt javítani emailben, az adatvedelem@neak.gov.hu-ra elküldött levéllel lehet.

Itt ellenőrizheted, hogy sikeres volt-e a regisztrációd. Előfordulhat, hogy az oldal túlterheltsége miatt időszakosan elérhetetlenné válik a felület. 

Ajánljuk még

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss