Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a Zabkásakirálynő-sztori: fogyj te is helyes étrenddel!

default user icon
MME
Gökler Krisztit az a lány, aki zabkásából készített változatos, új fogásokat. Ennek hatására Zabkásakirálynőként ismertük meg őt, a története pedig igazi sikertörténet!

A most 21 esztendős egyetemista négy esztendeje döntött úgy, hogy megreformálja az életmódját. A diéta, fogyókúra motiválta őt, mert nem tetszett neki, hogy barátnői között ő a legteltebb, legducibb. 

A siker erőt ad!

"Első lépésként beiratkoztam egy edzőterembe, és úgy döntöttem, az étrendemet is módosítom. Aztán az, ahogy elkezdtem látni magamon a változást, az mindig kellő motivációt jelentett a folytatáshoz."

Így fogytam!

"Igyekeztem sokkal több zöldséget enni, számos fajtát kipróbáltam, és rájöttem, hogy a krumplin kívül is van élet. A fehér lisztet és a cukrot elhagytam, helyettük teljes kiőrlésű termékeket, sztíviát, eritritet kezdtem el használni. Szénhidrátot nagyrészt a nap első felében fogyasztottam, este inkább fehérjét ettem zöldségfélékkel"

Edzés is kell a fogyáshoz

Kriszti súlyzós edzésekre, csoportos órákra (aerobik, jóga, Pilates) járt, és a táplálkozásában is új szabályokat állított fel.  

Fél év alatt 15 kg mínusz!

"Az Instagramon sok egészséges étkezéssel kapcsolatos oldalt követtem, majd egy idő után én is elkezdtem fényképezni az általam készített fogásokat. És miért éppen zabkásával kezdtem fogyókúrába? Mert sok zabkását ettem akkoriban, és mert igyekeztem minél kreatívabban elkészíteni az ételt, majd feldíszíteni azt. Gondolkodtam egy nem átlagos neven, és ez ugrott be. Sokan kérdezik egyébként, hogy a zabkása miatt fogytam-e le. A válasz az, hogy nem, de nagyon szeretem, és ez is része az étrendemnek! Viszont ezen a ételféleségen kívül még sok mást is posztolok.

Itt olvass tovább bio termékekről! >>> 

Ezek is érdekelhetnek