Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a McDonald's újítása: Házhoz rendelheted a Big Macet!

default user icon
MME
Olyan újítást vezet be a McDonald's, amire régóta vártak már sokan. Mostantól a gyorséttermi lánc menüjét is házhoz lehet rendelni Budapesten.

Külföldön már nem újdonság, hogy a McDonald's szendvicseit házhoz rendeljék. Magyarországon bár több gyorsétteremből is lehet rendelni, a mekiből nem volt erre lehetőség, eddig. A blikk.hu szúrta ki, hogy a kedvelt étterem kínálata már megtalálható a Netpincér honlapján. 

Egyelőre a VIII. kerületben található József körút 52-56. alatti üzletből lehet rendelni. A rendelést 11-22 óráig fogadják. A minimális rendelés 2000 forint kell, hogy legyen és 590 forint a kiszállítás díja. Kedden délután az átlagos kiszállítási idő 29-42 perc volt. 

A kínálatban egyébként megtalálhatóak a népszerű szendvicsek, mint például a hamburger, sajtburger, vagy a Big Mac. Menüt, sült krumplit, desszerteket és üditőket is ugyanúgy lehet rendelni, mint a McDonald's-ban. Az ételérzékenyek is válogatnak a gluténmentes kínálatból. Az étterem egy letölthető dokumentumban azt is feltünteti, hogy melyik étel, milyen allergént tartalmaz.

Arról egyelőr nincs hír, hogy a szolgáltatás mely kerületekben és városokban lesz még elérhető.

ÚJ KEZDEMÉNYEZÉS A MCDONALD'S-BAN - EZT ADJÁK A GYEREKMENÜ MELLÉ >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss