HOzzávalók:
10 dkg Frico gouda sajt
6 dkg bébispenót
1 tk petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
1 tk citromhéj
1 tk só
1 tk bors
1 csomag leveles tészta
1 db tojás
2 dkg Frico chevrette kecskesajt
elkészítés:
Egy nagy tálban összekeverjük a sajtot, a spenótot, a petrezselymet, a fokhagymát, majd hozzáadjuk a citromhéjat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A levelestésztát felvágjuk, egyenlő téglalapokat alkotva, majd az egyik szélét megkenjük tojással. Ezután minden téglalapot megtöltünk, és felhajtunk, mjad a széletiket egy villával lenyomkodjuk, tepsibe helyezzük és tetejüket megkenjük tojással, majd megszórjuk a kecskesajttal. 200 fokon 20 percig sütjük.