Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Isteni vendégváró falatka: spenótos-sajtos rúd

Ismerős érzés, hogy az ünnepek eljövetelével, fokozatosan megunjuk a vendégváró falatként kikészített pogácsákat és linzereket? Ne aggódj, ez a spenóttal felturbózott sajtosrúd recept az, amit tuti elkérnek majd az este végén. Pofonegyszerű, és nagyon finom!

 HOzzávalók:

10 dkg Frico gouda sajt 
6 dkg bébispenót
1 tk petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
1 tk citromhéj
1 tk só
1 tk bors
1 csomag leveles tészta
1 db tojás
2 dkg Frico chevrette kecskesajt 

elkészítés:

Egy nagy tálban összekeverjük a sajtot, a spenótot, a petrezselymet, a fokhagymát, majd hozzáadjuk a citromhéjat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A levelestésztát felvágjuk, egyenlő téglalapokat alkotva, majd az egyik szélét megkenjük tojással. Ezután minden téglalapot megtöltünk, és felhajtunk, mjad a széletiket egy villával lenyomkodjuk, tepsibe helyezzük és tetejüket megkenjük tojással, majd megszórjuk a kecskesajttal. 200 fokon 20 percig sütjük.

A LEGFINOMABB RAKOTT KRUMPLI HÁROMFÉLE SAJTTAL >>> 

SAJTOS KRUMPLILEVES, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD, PEDIG KELLENE! >>> 

EDAM SAJTTAL TÖLTÖTT HÉJÁBAN SÜLT KRUMPLI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss