Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt nem hisszük el! Ennyit eszik a bomba testű Irina Shayk

default user icon
MME
Léteznek olyan emberek, akik bármit és bármennyit esznek nem híznak, és vannak olyanok, akik már akkor is felszednek néhány kilót, ha csak ránéznek egy sajtburgerre. Irina Shayk nem az utóbbi csoportba tartozik.

A gyönyörű orosz modell márciusban adott életet első gyermekének. Alig néhány héttel kislánya születése után már azon ámult a világ, hogy Irina Shayk bomba formában van. Közösségi oldalára feltöltött képeken úgy tűnt, hogy egy deka felesleg sincsen rajta. Pedig a színész Bradley Cooper kedvese igenis szeret enni. Imádja a sajtburgert, a sültkrumplit, mindezt jó sok ketchuppal, majonézzel.

- Modell vagyok, de nagyon, nagyon szeretek enni. Mindent eszek. Hála a családomnak jó géneket örököltem és jó az anyagcserém. Persze nagyon sokat dolgozom azért, hogy megengedjem magamnak, hogy mindent ehessek  - mondta egy korábbi interjúban Irina Shayk, akinek az egyik kedvenc edzés formája a boksz.

Az Oroszországban felnőtt modell a házias ízeket is nagyon szereti.

- A nagymamám készítette a világ legjobb palacsintáit, gombócait, húsgombócait, burgonyapüréjét. Nem is értem azokat az embereket, akik nem esznek ilyen ételeket - jelentette ki a modell.

Shayk azért arra ügyel, hogy a divatbemutatók előtt ne egye túl magát. A show előtt salátát, halat és levest eszik, hogy laposabb legyen a hasa. Utána viszont irány egy hamburgerező.

ÍGY NYERTE VISSZA SZÜLÉS UTÁN BOMBA ALAKJÁT AMAL CLOONEY >>> 

DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A WALL STREET FARKASÁNAK OSCAR-JELÖLT SZTÁRJA! >>> 

IMÁDOD A HAMBURGER? ÍGY LESZ TÖKÉLETES, HA OTTHON KÉSZÍTED! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss