Ingyen adja a sült krumplit a McDonald's minden pénteken

default user icon
MME
A McDonald's egy igen hatásos stratégiát alkalmaz azzal a céllal, hogy visszacsábítsa éttermeibe a vendégeket. A taktika, amitől sokat vár a gyorsétteremlánc, nem más, mint az ingyen sült krumpli. Jó, persze ennek is megvannak a feltételei, de az szerencsére könnyen teljesíthető a vásárlók részéről.

Reméljük, hogy Magyarországon is bevezeti legújabb akcióját a Meki, miszerint minden pénteken ingyenes sült krumplival lepik meg a gyorsétteremlánc vendégeit Amerikában. Joe Erlinger, a McDonald's elnöke elmondta, hogy meghallották a rajongók hangját, akik többet szeretnének kapni pénzükért, ezért idén nyáron ezt meg is adják nekik.

Az ingyen sült krumplinak azért van két feltétele. Kizárólag azokat a vásárlóknak jár az extra étel, akik legalább 1 dollárért (370 forint) rendelnek az éttermekben, rendelésüket pedig a Meki applikációján keresztül adják le. Az akció 2024 végéig tart.

A vállalat itt nem állt meg, és további akciókkal verseng vásárlói kegyeiért. Június 25-től újra bevezetik a korábban már hatalmas népszerűségnek örvendő 5 dolláros ajánlatot. Ezért a pénzért egy kis adag sült krumpli, 4 darab Chicken Nuggets falatkák, egy kisméretű üdítő, és természetesen egy McDouble vagy egy McChiken szendvics jár. Úgy, ahogy az ingyenes hasábburgonya esetében is, ez az ajánlat is csak bizonyos éttermekben lesz elérhető, és csak a nyár végéig tart.

Korábban a Starbucks és a Burger King is bejelentette saját akciócunamiját, ami nem is csoda! A gyorséttermek fontos színterei az amerikai lakosság hétköznapi étkezéseinek, ezért egy ideje már folyamatosan, egymással versengve keresik a módját annak, hogy magukénak tudják a másik fogyasztóját.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss