Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Indul a Mindmegette és a Philips receptversenye!

Újra játék, újra receptverseny! Küldj receptet a Mindmegettére, szerkeszd velünk a Mindmegette Recepttár lapot, és nyerj gasztrokurzust, Philips botmixert, csokikészítő kurzust vagy könyvutalványt!

A főzésben a legnagyobb öröm, ha az elkészült ételt az utolsó morzsáig elpusztítják szeretteink, a legnagyobb dicsőség pedig, ha a receptet mások is elkérik. A siker annál nagyobb, minél többen tudnak róla. Kürtöld hát szét országnak-világnak, milyen sok jót sütöttél-főztél az elmúlt hétvégén, vagy milyen egyszerű, szupergyors vacsorát készítettél alig fél óra egy hétköznap este.

Hidd el, ez másokat is érdekel, hiszen millióan vagyunk hasonló helyzetben, és örülünk, ha másoktól is kapunk kipróbált ötleteket. A recept akkor igazán meggyőző, ha fotó is bemutatja, sőt még inkább, ha készítője portréja is mellé kerülhet.

Ha mindez együtt van, és elküldöd nekünk, már be is léphetsz a havonta megjelenő Mindmegette Recepttár szerkesztőinek táborába, ugyanis recepted nem csak a Mindmegettén, de fotóddal együtt a Mindmegette Recepttárban is megjelenik!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Küldd el február 24. és április 1. között receptedet saját készítésű ételfotóval és portréképeddel, és részt vehetsz a Mindmegette és a Philips közös nyereményjátékán!

A 10 legfinomabb recept beküldőjét partnerével együtt meghívjuk egy közös főzőcskézésre 2012. április 14-re, ahol a ChefParade Főzőiskola, a Mindmegette és a Philips csapata tippeket, trükköket és izgalmas fogásokat tanít a nyerteseknek! Az együtt elkészített és elfogyasztott ebéd után a nyertesek átvehetik a Philips nyereményeket is.

Nyertesek

A legjobb receptet beküldő versenyző, mint fődíjas, egy Philips HR1659 botmixert egyedülálló zöldségkockázó tartozékkal, a további 9 nyertes pedig egy Philips HR1611 botmixert vehet át az elkészített ebéd elfogyasztása után.

További nyeremények

5 darab Chefparade Csokoládéműhely belépő
5 darab 5000 forintos vásárlási utalvány a Chefparade könyvesboltjába

Különdíj: A legizgalmasabb fűszerezésű recept beküldője 1 darab 10 személyre szóló főzőkurzus a Chefparade Főzőiskolában

Várjuk a kedvenc, kipróbált recepteket fotóval és portréképpel az értékes nyereményekért!

Pályázz április 1-ig!

A receptverseny hivatalos játékszabálya >>>

Receptküldés >>>

Ezek is érdekelhetnek