Elkészítés: Verjük fel a margarint és a kristálycukrot addig, míg sima nem lesz. Tegyük egyenként hozzá az egész tojásokat, majd keverjük simára. Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát, majd fakanállal keverjük csomómentesre. Adjuk hozzá a pandan esszenciát (vagy az ételszínezéket), majd ezzel is keverjük simára.
Készítsük elő a műanyag muffinformát, kenjük ki vajjal. Töltsük fel félig a muffin formákat, helyezzünk bele ananászdarabkákat, majd adjunk még a tésztából hozzá addig, míg a forma 3/4 részét ki nem tölti.
Helyezzük a párolóba, és pároljuk 35 percig.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre