Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Koccintsunk a nyárra! Ezeken a helyeken kaphatsz pénteken ajándék Coca-Colát!

default user icon
MME
Összesen több, mint 100 000 palack ajándék Coca‑Cola áll készen, behűtve országszerte, hogy június 19-én, a kedvenc helyén bárki koccinthasson a nyárra, a szabadságra! Alább a lista, hogy ezen a napon melyik vendéglátóhelyek várnak az ajándék Coca-Colával!

Szeretnénk a nyár kezdetét együtt ünnepelni a fogyasztókkal és az újra kinyitott vendéglátóhelyekkel. Mindenki nehéz időszakot élt meg, és azt gondoljuk, hogy egy frissítő, ajándék Coca‑Cola sokaknak szerezhet egy kis örömet. Vállalatunk országos akciója keretében 2020. június 19-én, pénteken ajándék Coca‑Cola üdítőitallal várnak Titeket a kezdeményezésben részt vevő vendéglátóhelyek Budapesten és a legtöbb megyeszékhelyen.

Ahogy beérkeztünk a nyárba, az új időszak új lehetőségeket is jelent. Az elmúlt hónapok kihívásai után eljött az alkalom, hogy együtt köszöntsük az otthonunk falain kívüli programokat, ízeket, élményeket. A legtöbb bár, kávézó, étterem eddig zárva tartó ajtajai kinyíltak, a helyek lassan újra megtelnek élettel. Mostmár leszervezhetjük a régóta várt személyes találkozóinkat: újra együtt lehetünk szeretteinkkel, barátainkkal, persze a biztonsági előírásokat továbbra is betartva. Most már fel lehet keresni újra a törzshelyeinket, vagy akár újakat keresni, és jól érezni magunkat például egy pohár jéghideg Coca‑Cola társaságában. A vendéglátóhelyek fellendüléséhez is fontos, hogy visszatérjenek hozzájuk a vásárlók – így őket is támogatjuk azzal, hogy egy kis meglepetéssel kedveskedhetnek a vendégeiknek.

Ezért öszesen több mint 100 000 palack Coca‑Cola áll készen, behűtve országszerte, hogy június 19-én együtt ünnepeljünk. Szeretnél velünk tartani és koccintani a nyárra, a szabadságra, a kedvenc helyedre? Alább találod a listát, hogy ezen a napon mely vendéglátóhelyek várnak az ajándék Coca-Colával. Látogass el közülük valamelyikbe, kérj egy üveges Coca‑Cola Eredeti ízt – az első ugyanis a mi ajándékunk! 

A promócióban résztvevő vendéglátóhelyek teljes listáját itt találod >>> 

Ezek is érdekelhetnek