hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Indiai vajas csirke

MME MME
120 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Földimogyoró
  • Tej

Elkészítés

  1. Az indiai vajas csirke elkészítéséhez a joghurtot, a zúzott fokhagymát, az aprított gyömbért, a pirospaprikát, a koriandert, a köményt, a garam masalát, és a sót összekeverjük, hozzáadjuk a lime levét, majd beleforgatjuk a feldarabolt csirkemellet, és 1-2 órát állni hagyjuk.
  2. Felhevített olajban készre sütjük a bepácolt csirkét, majd kivesszük az edényből és félretesszük.
  3. Ugyanabban az edényben, amiben a csirke sült felolvasztjuk a vajat, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával és garam masalával.
  4. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, beletesszük a csirkét, és meglocsoljuk kókusztejjel. Összeforraljuk, néhány percig főzzük, majd rizzsel tálaljuk. 

    Nézd meg a receptet videón is:

Ezek is érdekelhetnek