Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez az egyszerű sütemény lesz Harry hercegék esküvői tortája - íme a recept!

default user icon
MME
Ha nem tudnád, mit majszolj a szombati királyi esküvőt nyomon követve, itt a tippünk: süsd meg a Meghan és Harry esküvői tortáját - ami a maga nem egyszerűségében isteni finomnak ígérkezik! Recept, a BBC jóvoltából alább látható. Videóval!

Nem túlzás kijelenteni, hogy a világ azóta, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai színész barátnőjét Meghan Markle-t nem telet el úgy naőp, hogy valami aprócska kis hír ne látott volna napvilágot az esküvővel kapcsolatban. Először az időponton lamentált mindenki, aztán elég hamar kiderült, hogy csak azután ülik meg a nászt, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeke is megszületett. Azán jöttek a hírek az esküvői menüről: mit eszik és iszik majd a násznép, és az várhatóan mennyibe kerül majd a királyi családnak. Megtudhattuk, hogyan tartja magát ilyen bomba formában Meghan, mi a kedvenc étele, és, hogy miről kell lemondania attól a naptól kezdve, hogy beházasodik a Windsor-házba. 

Az, hogy a szombati esküvő fénypontja, a menyasszonyi torta milyen lesz, arról megoszlottak az elképzelések: volt szó banános és sajttortáról is, de ma kiderült, hogy egy isteni bodzás citromtorta a kiválasztott - amelyet az alábbi videórecept alapján bárki elkészíthet!

Hozzávalók:

A tésztához:

25 dkg vaj
35 dkg cukor
4 db tojás
2 db citrom lereszelt héja
35 dkg lisz
1 csomag száraz élesztő
2 ek tej
2 ek bodzaszörp

A krémhez:
20 dkg vaj
40 dkg porcukor

A sziruphoz:
20 dkg porcukor
2 db citrom leve
1,5 ek bodzaszörp

A tetejére:
kandírozott citromszelet vagy citromhéj

 

Még több hír a Harry és Meghan nagy napjáról itt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss