Már a hivatalos tavasz beköszönte előtt előbújtak az első medvehagymalevelek, így semmi nem akadályozhat meg abban, hogy minél több ételet készíts ebből az egészséges hozzávalóból. Nevét egyébként arról kapta, hogy a barna medvék előszeretettel fogyasztják terméseit, és még a föld alól is gyakran kiássák, ami nem is csoda! Szóval irány a piac, és előzzük meg a mackókat, nehogy leszüreteljék előttünk.
MEDVEHAGYMÁS GYÖKÉRKENYÉR, AHOGY SZABI A PÉK KÉSZÍTI >>>
MEDVEHAGYMÁS FONOTT KALÁCS >>>
MEDVEHAGYMÁS CSIGA >>>
PÓRÉLEVES MEDVEHAGYMÁS PESTÓVAL >>>
MEDVEHAGYMÁS BORSÓPÜRÉ >>>
MEDVEHAGYMAMÁRTÁS FŐTT TOJÁSSAL ÉS KRUMPLIVAL >>>
ZÖLD SPÁRGÁS SPAGETTI MEDVEHAGYMA-PESTÓVAL >>>
RICOTTÁS RAVIOLI MEDVEHAGYMÁVAL >>>
MEDVEHAGYMÁS-FŰSZERES KACSAMÁJ POLENTÁVAL >>>
GOMBAPAPRIKÁS MEDVEHAGYMÁS NOKEDLIVEL >>>
CSŐBEN SÜLT SONKÁS TÉSZTA MEDVEHAGYMÁVAL >>>
MEDVEHAGYMÁS TOJÁSSALÁTA >>>
MEDVEHAGYMÁS VAJKRÉM HÁZILAG >>>
Ajánljuk még: