Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen szülinapi zsúrt tervez Katalin és Vilmos Lajos hercegnek

default user icon
MME
Egy kisgyermek születésnapja minden családban nagy esemény, így van ez a királyi családoknál is. Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebbik gyermeke Lajos, idén április 23-án ünnepeli második szülinapját. Szülei hatalmas zsúrt szerettek volna rendezni a nagy napon, ám a koronavírus-járvány miatt szűk családban ünnepelnek.

Születésnapokban gazdag az április a brit királyi családban. II. Erzsébet királynő április 21-én  ünnepelte 94. életévét, míg két nappal később Lajos hercegnek van szülinapja. Vilmos herceg és felesége, Katalin azt tervezte, hogy legkisebbik gyermekük második születésnapját hatalmas zsúrral ünneplik, családtagokkal, barátokkal, ám a koronavírus-világjárvány miatt le kellett fújniuk a nagy partit.

Lajos persze nem maradt buli nélkül így sem. Szüleivel és két nagyobbik testvérével, a május 2-án ötéves Saroltával és a 6 éves Györggyel ünnepelt.

- Vilmos azt tervezte, hogy ha jó idő lesz, akkor a kertben grilleznek. Ő maga csirkét süt és hamburgereket készít. Valamint olyan szabadtéri játékokat játszanak a gyerekekkel, mint a foci, fogócska, bújócska - idézte a US Weekly a család egyik ismerősét.

Természetesen ahogy az minden szülinaposnak dukál, Lajos herceg is kapott tortát. Állítólag a kisfiú is nagyon izgatottan várta a napot. Az ünneplésből nem maradt ki II. Erzsébet és Fülöp herceg sem.

A királynő és férje persze nem találkoznak most Vilmosékkal, saját egészségük és biztonságuk érdekében a windsori kastélyban tartózkodnak, ám Vilmos már korábban megígérte a királynőnek, hogy FaceTime-on bejelentkeznek majd és felköszönthetik a kis herceget.

Katalin és Vilmos pedig arra is gondolt, hogy a rajongók is felköszönthessék gyermeküket. Közösségi oldalaikon közzétettek egy új fotósorozatot Lajosról. A képeket maga Katalin készítette a kisfiúról, akin látszik, hogy nagyon élvezte a fotózást. De melyik gyerek ne élvezné, ha összemaszatolhatja az arcát festékkel.

 

KÜLÖNLEGES KARÁCSONYI FOTÓ! GYÖRGY HERCEG ELBŰVÖLTE DÉDMAMÁJÁT, ERZSÉBETET >>>

 

Ezek is érdekelhetnek