Kiderült, milyen most Katalin és Vilmos kapcsolata

Egy tapasztalt testbeszéd-szakértő kielemezte Katalin és Vilmos kapcsolatát: azokat a pillanatokat figyelte meg, amikor a hercegi pár a családjával a Buckingham-palota erkélyén állt. Nézzük, mire jutott!

Ahogyan arról mi is beszámoltuk, tegnap rendezték meg a nagyszabású Trooping the Colour eseményt, amelynek kapcsán mindenki csak találgatott, vajon megjelenik-e Katalin a nyilvánosság előtt?

Árulkodó pillantások

A rákbetegséggel küzdő hercegné mindenki legnagyobb örömére végül ott volt az ünnepségen, és természetesen minden tekintet rá szegeződött. Judi James kommunikációs és testbeszéd-szakértő azonban Katalin mellett Vilmost is alaposan megfigyelte és arra a következtetésre jutott, hogy a hercegi pár szerelmes pillantása mindent elárul a kapcsolatukról: „Vilmos arckifejezésén jól látszik, mennyire büszke, hogy végre mellette áll gyönyörű felesége. Katalin őszinte mosolya pedig hálát sugároz, amiért ellazulhat férje mellett.”

Nyitott és kedves

A szakember a Daily Mailnek az is elmondta, hogy a walesi hercegné betegsége ellenére megmutatta a világnak, hogy milyen erős és elszánt – ezek a tulajdonságok a néhai királynőre, II. Erzsébetre is jellemzőek voltak. Katalin végig nyugodt és kedves volt, szinte sugárzott, semmi dráma, és semmi önsajnálat. A gyermekeivel is türelmesen viselkedett, James szerint a hercegné, az emberek felé is hasonló szeretettel és figyelemmel fordul, mint György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg felé.

Hogyan érzi most magát a hercegné?

Katalin péntek este, a walesi hercegi pár hivatalos Instagram oldalán, ezt az üzenetet írta jelenlegi állapotáról: „Lenyűgöző, hogy mennyi bátorító üzenetet kaptam, ez engem és Vilmost is átsegített a nehézségeken. A kezelésekkel jól haladok, de aki kemoterápián ment keresztül, tudja, hogy vannak jó és rossz napok. A rossz napokon gyengének, fáradtnak érzed magad, és ilyenkor engedni kell, hogy a tested megpihenjen. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból. A terápia még folyamatban van, és eltart néhány hónapig”
A hercegné abban bízik, hogy nyáron több nyilvános szereplést is tud majd vállalni, amihez nagyon jó egészséget kívánunk neki!

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss