Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen különleges menüt ehetnek az utasok az Emirates járatain karácsonykor

default user icon
MME
Az Emirates-nél már hagyomány, hogy év végén különleges, karácsonyi menüt állítanak össze a légitársaság séfjei, hogy igazi ünnepi ízeket varázsoljanak a fedélzetre.

A kínálat egyik különleges fogása az áfonyaszósszal leöntött sült pulyka, amelyet borsóval, sült burgonyával és serpenyőben sült füstölt csirkekolbásszal tálalnak, az ünnepi lakomát pedig mandarinkompótos csokoládéhab zárja.

A First vagy Business osztályon utazók számára a karácsonyi vacsora citromos és fűszeres garnélarákkal, édesköménysalátával és koktélmártással, vagy klasszikus lazac gravadlax-szal kezdődik. Második fogásként mindezt sült pulyka gesztenyetöltelékkel, pulykaszalonnával, paprikás burgonyával és krémes kelbimbóval, valamint áfonya jus lié-vel követi, befejezésül pedig egy ízletes ünnepi desszerttel koronázzák meg a fejedelmi étket. A kedvenc karácsonyi filmünket pedig forró csokoládét szürcsölve élvezhetjük a repülőúton.

A dubaji reptéren található Emirates lounge-ok szintén a karácsonyi finomságok széles választékát kínálják, köztük sült pulykát, melyet zöldségek, sült újburgonya és gesztenyetöltelék kísér. Számos ünnepi desszertet is megkóstolhatnak az utazók: hagyományos pitét, karácsonyi kalácsot, karácsonyi gyümölcspudingot cseresznyekompóttal, de sült körtét gyömbéres morzsával és diplomatakrémmel is felszolgálnak. Az Emirates újra megnyitotta a legtöbb exkluzív várótermét a hálózatában, ahová ingyenes belépést biztosít a First és a Business osztály utasainak, valamint az Emirates Skywards hűségprogram arra jogosult tagjainak is. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss