Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen klassz tortával ünnepelte a család Majka kisfiának szülinapját!

default user icon
MME
Hétéves lett Majoros Hajnalka és Majka kisebbik fia, Olivér. A kisfiút édesanyja megható szavakkal köszöntötte a közösségi médiában. A fotókon jól látszik, hogy a család egy szuper aranyos házi készítésű tortával lepte meg Olivért.

Majka és párja két gyermek boldog szülei: az idősebbik, Marián már 11 éves nagyfiú, öccse pedig most töltötte be a hetet. A páros gyakran posztol fotókat a srácokról, és nem titkolják, hogy a fiúknak nem kell a szomszédba menniük, ha mókáról és némi rosszalkodásról van szó.

Olivér tortája valószínűleg a kisfiú kérésére készült: semmi különleges, „csak" egy nagyon-nagyon finomnak tűnő kókuszos csoda, szív alakú gumicukorral díszítve.

 

 „Pontosan 7 éve robbantál be életünkbe úgy, hogy szinte mindent felforgattál. Céltudatos (akaratos), erőtől duzzadó (mindenen átgázoló), érdekérvényesítő (hisztis) természetedhez fel kellett nőnünk, fejlődnünk, alkalmazkodnunk. Tanítottál és tanítasz minket folyamatosan a türelemre, megbocsátásra, lelki békére. Mivel egy angyalbőrbe bújt kisördög vagy, melletted semmi sem fekete és fehér. Te magad vagy a szivárvány összes színe, a hangskála összes dallama és a tavasz minden illata. Az érzelmi skálám tartománya duplázódott melletted, az őrületbe kergetés és az anyai szerelem között mindent átélünk naponta többször is, és ez így van rendjén! Hálát adok az égnek, hogy vagy nekem. Azon szorgoskodunk szüleidként, hogy szárnyakat adjunk vágyaidnak!" – írta Instagram-oldalán Hajnalka.

Boldog szülinapot, Olivér!

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetnek