Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen fekete ételeket kóstolhatsz meg a Black Food Festivalon

default user icon
MME
Fekete macaron, fekete sör és fekete fagyi? Igen! És ez még csak néhány szuperkülönleges finomság a sok közül, amit a Black Food fesztiválon megkóstolhatsz. A kérdés csak az, felkészültél-e rá, hogy néhány óra erejéig átállj a „sötét oldalra”?

November 4-én rendezik meg az első Fekete Étel Fesztivált Magyarországon, ahol csak és kizárólag fekete ételeket és italokat kínálnak a kiállítók. Készülj fel, hogy amint megérkezel az eseményre, a nyelved azonnal fekete lesz - a vendégek ugyanis a belépéskor kapnak egy ajándékcsomagot, amiben többek között Monté brazil nádcukor nyalóka is található, ami pillanatok alatt beszínezi a nyelvet. De ez még csak a kezdet!

Lesz még fekete macaron a Bolka Bonbontól legalább nyolc ízben, és a hangulatot azonnal megalapozhatod a Zwack Unicum alapú fekete koktéllal is. A helyszínt biztosító Flow Specialty Coffee Bar & Bistró pedig sok-sok kávéval és fekete limonádéval készül, valamint mivel ők egy vegán étterem is egyben, fekete szezám fagyit is kínálnak majd.

A Costes Downtown fekete uborka fogásokkal érkezik, az Impostor Bar & Eatery-ben fekete vegán taco-t és rament is ehetsz majd, a Zangio Artisan műhely, valamint a Hiszteria Cremeria pedig fekete fagyit és fekete bounty süteményt is kínál majd. Sőt, a Csupor sörfőzdében, Matryoshka fekete sört is kóstolhatsz!

A legfurcsább kiállítók egyike garantáltan a Dr. Aliment Funkcionális Élelmiszerkutató intézet lesz, akik hoznak a rendkívül egészséges fekete fokhagymájukból és különleges fekete élelmiszer-fejlesztéseikből. Továbbá független standokkal is találkozhatsz, ahol fekete kenyeret, fekete tejberizst, fekete szezám pudingot, valamint gyömbéres panna cottát is kóstolhatsz!

Az izgalom garantált, ugyanis a rendezvényen egy gasztronómiai szakemberekből álló zsűri kiosztja a Black Food of The Year 2018 és a Black Drink of The Year 2018 díjakat. A jó hangulatról pedig a House Blauw Dj páros biztosítja majd. Ja és azon sem kell sokat gondolkoznod, hogy milyen ruhába menj az eseményre, a dress code ugyanis: FEKETE. Az eseményről további részleteket IDE kattintva olvashatsz! 

BUDAPESTRE ÉRKEZETT AMERIKA KEDVENCE: ITT A KOROMFEKETE FAGYI!>>> 

7 OK A FEKETE MELLETT: EZÉRT ÉRDEMES MINDENNAP KÁVÉT INNI>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss