Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bátran megmutatta! Ilyen egy női test közel 100 kiló fogyás után

default user icon
MME
Végre pozitív irányt vett a 32 éves Ceara Dowell élete, miután egész tinédzser korát bántalmazások és szexuális zaklatások sorozata kísérte. Hogy fájdalmát valamelyes csillapítsa, a mértéktelen evésbe menekült, hiszen ez volt az egyetlen dolog, ami valamelyest boldoggá tette.

Ceara napi étrendje sajtburgerből, sült krumpliból, sült csirkéből, különféle gyorskajákból és egyéb turmixokból állt, ami számosítva annyit tesz, hogy csaknem 4000 kalóriát vitt be a szervezetébe alig 24 óra leforgása alatt. Osztálytársai is kikezdték túlsúlya miatt, folyamatos célponttá vált a gúnyolódó diáktársai körében.

Középiskolai tanulmányai után sem állt le az egészségtelen és mozgásszegény életvitellel, így a mérleg mutatója hamar elérte a 120, húszas évei közepére pedig a 160 kilót, ha pedig ruhára volt szüksége, már csak a 4XL-es darabok jöhettek szóba.

Csak akkor döbbent rá igazán, hogy mennyire esendő az ember, miután 2015-ben hirtelen elveszítette nagymamáját. Ekkor döbbent rá, hogy ha életben szeretne maradni, akkor sürgősen változtatnia kell eddigi életmódján.

Mindezt azzal kezdte, hogy elvált férjétől, akivel egyébként már évek óta boldogtalan házasságban élt, majd megreformálta étrendjét, és sportolni kezdett. Kitartásának köszönhetően már közel 100 kilótól szabadult meg, ami annyit jelent, hogy 160 kilóról 63 kilóra fogyott. Idővel a szerelem is rátalált, így Ceara élete végre nem a szorongásról és a depresszióról szól, hanem a boldogságról, ráadásul egy menő IT cégnél is sikerült elhelyezkednie munkaerő-közvetítőként Minnesotában. Szóval mondhatni, tényleg egyenesbe jött a fiatal nő élete. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss