Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így karácsonyozik idén Mádai Viven

default user icon
MME
Elkészült a „Receptek a kesztyűtartóból” című kiadvány, ami gasztro tippekkel segíti az autósokat, hogy az utazás előtti időszak nyugodtabban teljen számukra. Az e-könyv mellé videósorozat is készült, ahol az idegenvezető Mádai Vivien, aki a könyvbemutatóval egybekötött workshopon arról is mesélt nekünk, idén hogyan ünnepli a karácsonyt, és hogy melyik a kedvenc ünnepi fogása.

A „Receptek a kesztyűtartóból” című kiadványolyan úti recepteket tartalmaz, amelyeket a kirándulás előtt gyorsan el lehet készíteni, vagyis „utazás-kompatibilisek” és jól porciózhatók, könnyen tárolhatók, sőt még egészségesek is. Mindemellett olyan hasznos tippeket és segédleteket tartalmaz az e-könyv, mint például az utazás előtti ellenőrző-lista, vagy a helyszínajánlók.

„Az utazások előtti napokat a legtöbb esetben meg kell tervezni, sőt még azt is ki kell találni, hogy milyen harapnivalót vigyünk magunkkal. Pedig a kirándulások lényege és öröme sokkal inkább az élményszerzésben és a felfedezésében, nem pedig a rákészülésben rejlik. Ez a gondolat sarkallt bennünket a könyv elkészítésére. A receptek és az úti célok kiválasztásánál a gyermekes családok igényeire is tekintettel voltunk” – mondta Bartal Tamás, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatója.

Az új receptkönyvhöz „Öt percre a sztrádától” címmel háromrészes videósorozat is készült Mádai Vivien vezetésével. A kisfilmeken a népszerű műsorvezető olyan kevésbé ismert helyszíneket mutat be, amelyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas és szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak mindössze pár perc kitérőre az M7-es, M5-ös és M3-as autópályáinktól. Ilyen például a mesebeli palotára emlékeztető Bory-vár, Magyarország egyik legjelentősebb történelmi parkja, a Gorsium-Herculia, a természet kedvelői számára a Soroksári Botanikus Kert, vagy a gyerekek kedvence, a hajdúnánási Kendereskert.

"Idén karácsonykor mi is elutazunk, úgyhogy nagy segítség lesz a egy a könyv az útravaló megtervezésében" -mondta Mádai Vivien, amikor a sajtótájékoztatón a közelgő ünnepről kérdeztük. Nem véletlenül döntöttek idén az elutazás mellett: tavaly 13 főre főzte le a komplett karácsonyi menüt, amit imádott, de nagyon kimerítette.

"Egyébként nagyon szeretek főzni, de úgy döntöttem, idén ikább pihenjünk. Egy vidéki wellness szállóban töltjük a karácsonyt, remélem sokat tudunk majd aludni és kirándulni. Bízom benne, hogy a menüsorból nem marad ki majd a halászlé, ami az én abszolút kedvencem - ráadásul a bajai, gyufatésztával szervírozott változat nálunk a nyerő, úgyhogy most izgulok kicsit az étlep miatt" - árulta el Vivien, miközben a workshop keretében közösen elkészített szuperegészséges, zablisztes kókuszgolyót gömbölyítette. A végeredmény olyan isteni lett, hogy mindenkinek csak ajánlani tudjuk: töltse lereceptkönyvet, és kerüljön idén karácsonykor egy egészségesített finomság az ünnepi asztalra!

A receptkönyv innen tölthető le >>> 

Ezek is érdekelhetnek