Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

21 fős magánrendezvényre csaptak le a rendőrök egy budapesti étteremben

default user icon
MME
Budapesten, egy belvárosi étteremben olyan magánrendezvényt tartottak, amelynek létszáma meghaladja a jogszabályban meghatározottakat, illetve a magánrendezvényen résztvevők megsértik a kijárási tilalommal kapcsolatos szabályokat - számolt be az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Kiss Róbert rendőr alezredes.

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese az operatív törzs keddi tájékoztatóján elmondta: a BRFK olyan információ birtokába jutott, hogy Budapest belvárosában egy étteremben olyan magánrendezvényt tartanak, amelynek létszáma meghaladja a jogszabályban meghatározottakat, illetve a magánrendezvényen részt vevők megsértik a kijárási tilalommal kapcsolatos szabályokat.

Kimentek a helyszínre, ahol 21 embert találtak, ahol sem a jelenlébő az alkalmazottak, sem a vendégek nem viseltek maszkot.

A vendégekkel szemben a kijárási tilalom, a maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása, illetve a rendezvénytartásra vonatkozó szabályok megszegése miatt helyszíni bírságot róttak ki és szabálysértési feljelentéseket tettek. A magánrendezvény szervezőjével szemben szabálysértési eljárást indítottak.

A KORLÁTOZÁSOK ELLENÉRE KINYITOTT EGY SZABOLCSI SÖRÖZŐ, AZONNAL BE IS ZÁRATTÁK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss