Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Illatos húsleves

120 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Feltesszük főni hideg vízben a rostélyost, a vöröshagymát borssal, szerecsendióvirággal, borsíkafűvel és sóval. A főzés közben keletkező szürke habot leszedjük. Kis lángon kb. 40 percig főzzük, majd a csirkecombokat és a nagyobb darabra vágott zöldségeket hozzáadjuk. Alacsony hőfokon készre főzzük.

A húsokat kivesszük, a levest átszűrjük.

A levesben főtt zöldséggel, frissen vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk. Kínálhatjuk cérnametéttel és/vagy főtt hússal.

Megjegyzés

A főtt csirkehúst felhasználhatjuk salátában, vagy adhatunk mellé petrezselyemszószt, a marhahúst tormamártással kínálhatjuk. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss