Elkészítés: Először megtisztítjuk a gombát, majd vastag szeletekre vágjuk. Kevés forrásban lévő SÓS vízbe dobjuk. 5 perc főzés után leszűrjük és kihűtjük. A vöröshagymát is megtisztítjuk, vékony karikákra vágva megsózzuk. A mártáshoz az olajat elkeverjük a citromlével, a mustárral, borssal, sóval és a mentával, és 2-3 evőkanál gombalevet adunk hozzá. A hagymát 10 perc pihenés után hozzáadjuk a mártáshoz, majd a már kihűlt gombát, az olajbogyót és a reszelt márványsajtot is hozzákeverjük. Jól hűtve tálalhatjuk!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre