Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Illatos gombasaláta

MME MME
3/5
30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: Először megtisztítjuk a gombát, majd vastag szeletekre vágjuk. Kevés forrásban lévő SÓS vízbe dobjuk. 5 perc főzés után leszűrjük és kihűtjük. A vöröshagymát is megtisztítjuk, vékony karikákra vágva megsózzuk. A mártáshoz az olajat elkeverjük a citromlével, a mustárral, borssal, sóval és a mentával, és 2-3 evőkanál gombalevet adunk hozzá. A hagymát 10 perc pihenés után hozzáadjuk a mártáshoz, majd a már kihűlt gombát, az olajbogyót és a reszelt márványsajtot is hozzákeverjük. Jól hűtve tálalhatjuk!

Ezek is érdekelhetnek

Friss