Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha ilyen játékot vásároltál az IKEA-ban, azonnal vidd vissza – fulladásveszélyes!

default user icon
MME
Az IKEA arra kéri minden olyan vásárlóját, aki BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot vásárolt, hogy ne használja tovább a terméket, és vigye vissza bármelyik IKEA-áruházba, ahol visszakapja a termék teljes vételárát.

Az IKEA visszahívja a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot (cikkszám: 10526506) fulladásveszély miatt.

„A biztonság kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért elővigyázatosságból visszahívjuk a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot fulladás veszélye miatt. Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat" – áll az áruház közleményében. „Mindezek ellenére az IKEA tudomására jutott, hogy a játékon lévő kis szegecsek kilazulhatnak, ami fulladásveszélyt okozhat, különösen kisebb gyermekeknél. Ezért a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot visszahívjuk."

A BLÅVINGAD többszínű horgászjáték bármelyik IKEA-áruházba visszavihető, és a vásárló visszakapja a teljes vételárat. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges. 

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss