Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vigyázat, szétrobbanhat! Kávéfőzőt hív vissza az IKEA

default user icon
MME
Ha ilyen kotyogós kávéfőzőt vettél az IKEA-ban, vidd vissza, mert használat közben szétrobbanhat!

Az IKEA minden vásárlóját arra kéri, hogy aki korábban 2040 és 2204 (ééhh) közötti dátumbélyegzővel 0,4 literes, rozsdamentes acél biztonsági szelepes, főzőlaphoz kifejlesztett METALLISK eszpresszó kávéfőzőt vásárolt, függessze fel a termék használatát, és lépjen kapcsolatba az IKEA-val, hogy visszakapja a termék teljes vételárát, mivel a termék használat közben szétrobbanhat - áll az IKEA közleményében.

A kockázat a biztonsági szelep anyag- és konstrukcióváltását követően növekedett meg, ezért csak a rozsdamentes acél biztonsági szeleppel (ezüst/szürke színű) ellátott termékeket érinti a termékvisszahívás. A visszahívás más termékekre nem vonatkozik.

A 2040 és 2204 (ééhh) közötti dátumbélyegzővel rendelkező METALLISK rozsdamentes acél biztonsági szelepes, főzőlapon használható eszpresszó kávéfőzőt a vásárlók bármelyik IKEA áruházba visszavihetik, ahol a termék teljes vételárát visszakapják. A dátumbélyegzőt a vásárlók a termék alján tudják ellenőrizni. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

A visszahívott termék cikkszáma: 703.602.25.

Az IKEA elnézést kér a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért. További információt az IKEA információs vonalán kérhetsz: +36 1 460 31 60. 

Ezek is érdekelhetnek