Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megvan a dátum! Ekkor érkezik az Ikeába a slágetermék, amiért érdemes órákig sorban állni

default user icon
MME
A svéd bútoráruház évek óta tartol ezzel az akcióval, ami nem csoda: ilyen kedvező áron sehol nem lehet hozzájutni a karácsony slágertermékéhez. Aki teheti, december 1-én célozza meg valamelyik IKEA áruházat, és jó, ha a FAMILY-kártyáját sem hagyja otthon!

AZ IKEA meghirdette az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő karácsonyi akcióját: december 1-jén kezdődik az áruházak előtt a fenyőfavásár, ahol 8990 forintért vásárolhatjuk meg az ünnep egyik legfontosabb kellékét.

Az ár több szempontból is kedvező: egyrészt a a legdrágább fafajtát, a nordmann fenyőt árusítják ezen a roppant kedvező áron, másrészt, ahogy eddig is, mérettől függetlenül kerül ennyibe, így az egyméterestől a 3 méteresig ugyanannyit kell a fáért fizetni.

 

Ami pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy az, aki IKEA FAMILY klubtag, annak egy 4500 forint értékű vásárlási utalványt is adnak a karácsonyfa mellé, így tulajdonképpen 4400 forinért vehetik meg a fenyőt.

Az Örs vezér téri áruháznál már zajlanak az előkészületek, itt már ki is van plakátolva az akció - szúrta ki a  Pénzcentrum. A lap arról is ír, hogy az egyik kollégájuk kiugrott az IKEA budaörsi áruházához is, ottt azonban egyelőre se híre, se hamva a karácsonyfavásárnak, ahogy az IKEA Magyarország sajtóosztályán is csak annyit közöltek: valóban zajlanak az előkészületek, de hivatalos tájékoztatás hétfőn várható az áruházlánc részéről.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss