Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Királyi kocsmárost keres II. Erzsébet, ezek a feltételei

default user icon
MME
A Landles Estate Agents hirdetése szerint ritka lehetőség a megfelelő üzemeltető számára, hogy átvegye az eredetileg a XX. század fordulóján, VII. Eduárd király uralkodása alatt megnyitott társasági klubot.

Nem mindennapi álláshirdetést tett közzé a brit királyi család! II. Erzsébet, aki idén ünnepli uralkodásának 70. évfordulóját, a fejébe vette, hogy feléleszti a Sandringham Estate nevű rezidenciáját, amely korábban egy előkelő, nívós társasági klubként üzemelt, ám a koronavírus miatt bezárta kapuit - írja a foodandwine.com.

 

A királynő azt tervezi, hogy a klubból éttermet és kocsmát varázsol, ezért egyértelmű, hogy ehhez egy olyan kocsmárosra van szüksége, aki méltó a megtisztelő feladathoz.

A Sandringham Estate egyébként, amelyet gyakran „Őfelsége, a királynő szeretett vidéki rezidenciájaként" emlegetnek, 1862 óta a brit uralkodók generációinak számára biztosított menedéket Norfolkban, igaz, mostanra kissé átalakult a funkciója. A közelmúltban számos új termék forgalmazására használták fel, többek között a Sandringham Gin forgalmazására, amelyhez a birtokról származó botanikai anyagokat használtak, de az ajándékboltban Sandringham-söröket, sőt még fűszereket is árulnak.

Most a birtok tovább szeretné bővíteni látókörét, és keres valakit, aki egy pubot és éttermet alkotna belőle. A Landles Estate Agents hirdetése szerint ritka lehetőség a megfelelő üzemeltető számára, hogy átvegye az eredetileg a XX. század fordulóján, VII. Eduárd király uralkodása alatt megnyitott társasági klubot.

A klubot a 2020-as világjárvány idején bezárták, és mivel a taglétszám csökkent, úgy döntöttek, hogy nem nyitják meg újra.

Az új bérlőnek olyan tervvel kell rendelkeznie, amely magában foglalja a helyi közösséggel való együttműködést, és hajlandónak kell lennie arra is, hogy segítsen fenntartani ezeket a fontos helyiségeket. Tehát bőven lesz mit tevékenykednie.

 Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss