Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így vált világhírűvé a LINDOR!

default user icon
MME
Fedezze fel a LINDT Csokoládé Mesterei által megalkotott csokoládé remekművet és tapasztalja meg a valódi csokoládé élvezetét.

A LINDOR a legfinomabb csokoládé, melyet a LINDT Csokoládé Mesterei valaha alkottak. A tökéletesen kerek csokoládégolyó a legkiválóbb csokoládéból készül a lágyan olvadó csokoládé töltelékkel! Ahogyan beleharapsz és a csokoládéhéj megtörik, az érzéki, lágy töltelék olvadni kezd, ahogyan Te is...

A LINDOR Története 

1949-ben A LINDT Svájci Csokoládé Mesterei megalkották a LINDOR-t, egy páratlan csokoládé receptet egy olyan lágyan olvadó töltelékkel, amely egyedülállóan új élményt kínált a csokoládé fogyasztásban. A LINDOR először táblás csokoládéként került forgalomba, majd 1967-ben, mint egyedi karácsonyi terméket vezették be a piacra csokoládégolyó formájában. Akkoriban a LINDOR golyókat csipkemintás piros papírba csomagolták igazodva a karácsonyi dekoráció igényeihez.

60 éve tartó siker!

Az új LINDOR golyók olyan népszerűségre tettek szert a fogyasztók körében, hogy 1969-ben a LINDT állandó termékportfoliójába is bekerült. Ez volt a kezdete annak a sikertörténetnek, ami már több mint 60 éve tart és az egyik legsikeresebb LINDT terméket keltette életre.

A Lindor-titok

A termék töretlen népszerűségét az egyedülálló receptnek köszönheti, amelyet a mai napig nem változtattak meg. Ma már több mint 100 országban évente 1 milliárd darabot adnak el belőle.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss