Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így tartja bomba formáját Nigella Lawson

default user icon
MME
Nigella Lawson két éve kezdett nagy fogyókúrába. A világhírű tévés szakácsnő négy ruhaméretnyit fogyott le és azóta is tartja a súlyát. Pedig korábban ő is megtapasztalta, hogy hiába fogyott le, a kilók visszajöttek. Mi a titka Nigellának?

Nigella Lawson testsúlya és a kilók elleni harca éveken át foglalkoztatták a rajongóit. A brit tévés szakácsnő többször is próbált diétázni, de vele is előfordult az, ami oly sok fogyókúrázóval, hogy a leadott kilókat hamar visszaszedte. Nigellának az sem segített, hogy egy lábműtét miatt a hűtőszekrénytől is távol tartotta magát. 

- A műtétem után nehezen jártam, így nem tudtam annyiszor a hűtőhöz menni. Azt pedig nagyon kínosnak éreztem volna, hogy megkérjek valakit, hogy hozzon egy szelet tortát a hűtőből, majd még egyet, miután felfaltam az elsőt - mesélte egy korábbi interjúban Lawson.

A híresség két éve egy újabb életmódváltásba kezdett, ami nagyon bejött neki, mert azóta is tartja az alakját. Nigella négy ruhaméretet fogyott és ezt nem drasztikus fogyókúrával érte el. 

- Nem szeretnék olyan életet élni, hogy csak chiapudingon és magvakon éljek, de persze olyat sem, hogy minden nap Benedict-tojást, bacont és chipset egyek - mondta.

Nigella sok mindent kiiktatott az étrendjéből, és több egészséges ételt eszik, kedvencei az avokádó és a kelkáposzta például, de nem von meg magától mindent. A diétájában az egyensúlyra törekszik és ha megkíván egy darabka csokoládét akkor inkább eszik egy falatot, mintsem addig gyötörje magát, hogy később egy táblával felfaljon.

A szakácsnő életmódváltásához hozzátartozik a sport is. Nigella olyan mozgásformát választott, amit a legjobban élvez. Ő nem az a típus, aki konditerembe jár súlyzókat emelgetni.

Viszont a jógában nagy örömét leli. Hetente háromszor jár jógázni. Nigella pédáján is látszik, hogy sem drasztikus diéta, sem csodaszer nem szükséges ahhoz, hogy az ember lefogyjon és meg is tartsa a súlyát. 

NEM FÉRT BE A KÖRHINTÁBA A TÚLSÚLYOS FÉRFI, EZÉRT LEFOGYOTT 92 KILÓT >>>

DURVÁN LEFOGYOTT KIRÁLY LINDA - ÍGY NÉZ KI MOST! >>>

ELKÉPESZTŐEN LEFOGYOTT AZ APJA LÁNYA RENDEZŐJE - ELŐTTE, UTÁNA FOTÓK! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss