Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így tartja bomba formáját Katalin hercegné

default user icon
MME
Katalin hercegné titkára kíváncsi a világ. Pontosabban arra, hogy Vilmos herceg felesége minek köszönhetően tartja ilyen jó formában magát. A cambridge-i hercegné már elmúlt 40, de még mindig olyan sportos, csinos, mint huszonéves korában.

Katalin hercegné nem esik kétségbe, ha olyan eseményen kell részt vennie, ahol sportolnia is kell. A háromgyerekes anyuka életének a mozgás mindig is része volt és ez nem változott azután sem, hogy megszülettek a gyerekei. Néhány napja a Londonban megrendezésre kerülő SportsAid rendezvényen még a sportolók közé is beállt és megmutatta, hogy milyen jó formában van. A királyi család több fotót is közzé tett az eseményről, a rajongók pedig elhalmozták bókokkal Katalint. Sőt, nemcsak megdicsérték,  hogy mennyire sportos és csinos, hanem volt, aki kérte, írjon könyvet arról, hogyan tartja ilyen jó formában magát.

A hercegné amellett, hogy sokat sportol az étkezésére is odafigyel.

Étkezés

Katalin minden reggel megiszik egy pohár zöldturmixot, amely tartalmaz algát, kelkáposztát, spenótot, koriandert, áfonyát és zöldtea-port. Ebédre salátát, szezonális gyümölcsöt, halat eszik. Kedvence ételei a gazpacho, és a zöldséges bulgur. Vacsorára olykor sült csirkét vagy curryt eszik, amit közösen készítenek el Vilmos herceggel. Katalinék egyébként sok zöldséget termesztenek a saját kertjükben, például sárgarépát, babot, céklát. Legkisebb gyermekük, Lajos herceg imádja a céklát. 

Edzés

A hercegnének nincsen személyi edzője, de mindennap szakít időt sportra. Kardio és súlyzós tréningeket végez, nagyon szereti a plank edzésgyakorlatokat, emellett minden nap jógázik. Vilmos herceg felesége szeret teniszezni, úszni, evezni és futni is. Gyakran fut Norfolkban, olykor a kutyáival is. Katalin terhességei alatt sem mondott le a sportról, de könnyített tréningeket végzett akkor.

Diéta

Katalint elnézve nehezen hihető, hogy a hercegné valami speciális diétát alkalmaz. Ám Vilmos herceggel kötötte esküvője, majd mind a három gyermeke születése után a Dukan-diétát alkalmazta. A Pierre Dukan által kitalált étrend magas fehérjetartalmú és alacsony szénhidráttartalmú ételeket ír elő, míg száműzi a cukrot, és a zsírt. A fogyókúra alatt ajánlott a steak, a hal, a tojás, a zsírszegény tej és tejtermékek, valamint sok zöldség fogyasztása. 

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss