Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így tartja bomba formáját Gordon Ramsay ötvenen túl

default user icon
MME
Gordon Ramsay két éve fogott bele a nagy életmódváltásba, a sztárséf saját fotóit látva úgy döntött, itt az ideje, hogy lefogyjon. Az 53 éves Ramsay azóta is tartja a formáját. Mi a titka?

Gordon Ramsay  az elmúlt két év alatt közel 25 kilót fogyott. A sztárséf előtte igencsak elengedte magát. A rengeteg munka közben nem figyelt arra, hogy mit eszik, rendszertelenül étkezett, aminek az lett az eredménye, hogy a zsírpárnák szép lassan rakódtak rá, volt idő, amikor 100 kilót nyomott. Nem csoda, hogy a séf egyre kényelmetlenebbül érezte magát, főleg akkor, amikor a Beckham családdal nyaraltak. Az egykori labdarúgó, David Beckham ugyanis még ma is tökéletesen néz ki. A közös képeken Ramsay nem festett jól a kockahasú Beckham mellett. A másik motivációt a családja adta.

- A feleségem, Tana gyönyörű, jól néz ki, de mellette egy kövér ember feküdt az ágyban. Nézegettem a képeket és arra gondoltam, hogy lehet, hogy Tana még megmaradt mellettem - idézte fel Ramsay, aki azon is elgondolkodott, hogy ha nem változtat az életmódján, akkor úgy járhat, mint az édesapja, aki 53 évesen elhunyt szívrohamban.

Ramsay tehát változtatott az életmódján, de semmi olyat nem csinált, amit egy hétköznapi ember nem tehetne meg. Nem különféle drága fogyasztószerekkel dobta le a 25 kilót, hanem elkezdett sportolni és másképp étkezni.

- Naponta ötször eszem, viszont nem eszem magam degeszre sem reggel, sem délben, sem este. Többször eszem, de kisadagokat, kistányérban, keveset - mondta Ramsay, aki a tejtermékeket elhagyta az étrendjéből. - Az, hogy elhagytam a sajtot és a tejet, nagyon sokat nyomott a latban.

Az 53 éves sztárséf jobban néz ki, mint valaha és jól is érzi magát. Persze ahhoz, hogy David Beckhamhez hasonlóan izmos is legyen, kell a sport is. Ramsay a triatlon szerelmese lett, rendszeresen edz.

ÍGY REAGÁLT GORDON RAMSAY, AMIKOR MEGKÉRTÉK: KOKAINNAL SZÓRJA MEG A SZUFLÉT >>> 

GORDON RAMSAY MEGFŐZI ÉS MEGESZI A CSIGÁKAT A KERTJÉBŐL >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss