Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült! Így tartja bomba alakját Harry herceg barátnője

default user icon
MME
II. Erzsébet a ginre, Meghan Markle, Harry herceg barátnője viszont a vörös borra esküszik. Az amerikai színésznő a forgatások alatt nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik, egyetlen egy dologból viszont nem enged: este a vacsora mellé desszert helyett egy pohár vörös bort fogyaszt.

Imádja a sült krumplit, a steaket  és nem veti meg a vörös bort. II. Erzsébet unokájának, Harry hercegnek a kedvesét talán ezért is kedvelik annyira a brit királyi családért rajongók, mert semmivel sem különbözik a hétköznapi emberektől. 

- A sült krumpli és a bor az én gyengém - mesélte egy korábbi interjúban Meghan Markle.

A színésznő szívesen hódol a gasztronómiai élvezeteknek, persze csak akkor, ha éppen nem forgat. A forgatások alatt ugyanis nagyon figyel az étkezésre. A munkanapokon Megan citromos melegvízzel indítja a reggelt, majd zabkását eszik banánnal. 

Ebédre salátát fogyaszt valamilyen fehérjével, délután almát eszik. Napközben zöld teát iszogat. Vacsorára pedig parmezános cukkinis tészta  a menü. Desszert helyett egy pohár vörös bort iszik a vacsora mellett. Ebből Megan nem hajlandó engedni. Az esti pohár bor  az év minden napján jár. Kedvenc bora a Magyarországon is kapható Tignanello. Egy üveg ára közel 20 ezer forint.

Amikor Markle nem forgat, akkor lazábbra veszi az étkezést. Reggelire olykor omlettet és pirítóst is megenged magának. A sült húsokért egyenesen odavan. A steaket citrommal eszi.

- A citrom remekül kihozza a steak ízét - adott arra magyarázatot Harry kedvese, hogy miért éppen citrommal eszi a steaket.

Megan bevallotta azt is, hogy a tésztával "gyűlöllek-szeretlek" kapcsolatban van. A gluténtól igyekszik tartózkodni, de amikor elutazik vakációra, vagy ha járja a világot, nem akar kihagyni egy-egy jó tészta fogást.

EZT ESZI GYÖRGY HERCEG AZ ISKOLÁBAN >>> 

EZT AZ ÉTELT UTÁLJA II. ERZSÉBET! MÉG A KONYHÁBÓL IS KITILTOTTA >>> 

AZ ANGOL KIRÁLYNŐ KEDVENCE EGYSZERRE GYÓGYSZER ÉS ITAL: A GIN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek