Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így tartja Adele bámulatos alakját elképesztő fogyása után

default user icon
MME
Adele egy nem túl bonyolult, ám annál tudatosabb diétával 23 kilótól szabadult meg az elmúlt évek során. Az énekesnő legfőbb inspirációja egészségének megtartása volt, ugyanis komoly hangszálproblémái voltak még 2011-ben. Ekkor lemondott a dohányzásról, az alkoholról, és a túlzottan fűszeres, citrusos ételektől is. Most, ennyi év elteltével is kiváló formában van, aminek titkát meg is osztotta rajongóival.

A csodálatos eredmény megtartása érdekében Adele a korábbinál jóval egészségesebb életmódjába  további változásokat iktatott. Rászokott a rendszeres testmozgásra és az edzőtermeket is sűrűbben kezdte látogatni, hisz mint azt minden fogyni vágyó jól tudja, a látványos eredmény eléréséhez, majd annak megtartásához nem elég a jó étrend, a sport is elengedhetetlen.

Az énekesnő amellett, hogy lecsökkentette húsfogyasztását, majdhogynem megduplázta a zöldség és gyümölcsbevitelét is. Igyekszik úgynevezett „jó” szénhidrátokat fogyasztani,  a fehérjebevitelre pedig kiemelt figyelmet fordít. Adele a cukros ételeket is száműzte étrendjéből, amit korábban teafüggősségének leépítésével kezdett. Volt olyan nap, hogy 10 csészével is megivott. Itt persze nem a teával volt a probléma, hanem azzal, hogy jó cukrosan itta. Így most jóval kevesebb édesítőt visz be a szervezetébe , összességében pedig ezek a változtatások nagyban hozzájárulnak bombasztikus formájának megőrzésében.

Egyesek szerint egyébként a világsztár nem hogy tartja súlyát, de azóta is további kilókat dob le magáról. 

JOAQUIN PHOENIX ANNYIRA LEFOGYOTT EGY SZEREP KEDVÉÉRT, HOGY MAJDNEM BELEŐRÜLT >>> 

DURVÁN LEFOGYOTT KIRÁLY LINDA - ÍGY NÉZ KI MOST! >>> 

33 ÉVESEN EGY 70 ÉVES TESTBEN ÉLT AZ AMERIKAI NŐ - ÍGY VÁLTOZTATOTT RAJTA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss