hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így spórolnak a világsztárok: Van aki turkálóra esküszik, de olyan is, aki a kuponokra

default user icon
MME
Bár a hollywoodi hírességek többsége úgy szórja a pénzt, mintha nem lenne holnap, azért akad egy-két világsztár, aki meglepően körültekintően bánik vagyonával. Most eláruljuk, mit érdemes ellesni tőlük.

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York színésznője, ha csak teheti, a gyerekek ruháit, sőt, játékait és könyveit is másodkézből: a barátnőitől, a rokonságból vagy akár turkálókból szerzi be. Érdemes követni a példáját, kincsekre lelhetsz! 

Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas színésznő gyerekkorától megfontoltan bánik a pénzzel, és ezen az sem változtatott, hogy egy csapásra meggazdagodott. Példájából megtanulhatod, hogy ha fizetésemelést kaptál, vagy hirtelen nagyobb összeg ütötte a markod, akkor se költs felesleges luxuscikkekre. Inkább kérd ki pénzügyi tanácsadók véleményét, hogyan és mibe érdemes fektetnie a félretett pénzt, hogy azt akár a gyerekeid taníttatására vagy saját időskori kényelmedre költhesd.

Sarah Michelle Gellar

A Buffy, a vámpírok réme című sorozatból ismerős színésznő milliomos létére sem szégyell leárazásokon vásárolni. Ha teheti, csak kuponokkal fizet. Tegyál így te is! Keresd az akciókat az újságokban, illetve a weboldalakon, igyekezz havi bevásárlásaidon annyit spórolni, amennyit csak lehet. De vigyázz, ez is függőséget okozhat, ezért csak azt vedd meg, amire valóban szüksége van!

Tyra Banks

A modellként és televíziós személyiségként ismert Tyra rajong a saját kezűleg készített tárgyakért, mert tudja jól, hogy mekkora összegeket megspórolhat így. Lesd el ezt tőle, és ha szeretnéd felfrissíteni a lakásod, cseréld ki inkább a kisebb kiegészítőket (pl. párnahuzatok, dísztárgyak), vagy mondjuk fesd át a szekrényeket és a könyvespolcot, mielőtt egy nagyobb beruházásra (pl. falfestés, új bútorok) vállalkoznál.

Kristen Bell

A Veronica Mars című sorozatból és a Rossz anyákból ismerős színésznő hiába él Los Angelesben, esze ágában sincs autóba ülni. Ha csak teheti, metrózik, mert tudja jól, hogy a közösségi közlekedéssel rengeteget spórolhat a benzinköltségeken.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek