Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így spórolj bevásárláskor a Lidl segítségével!

default user icon
MME
A jelenlegi nehéz helyzetben nem mindegy, hogy hol vásárolsz, hiszen a növekvő árak miatt valószínűleg te sem szeretnél lemondani a minőségi árukról. Ahhoz, hogy megtaláld a legjobb ár-érték arányú termékeket, érdemes átgondoltan vásárolni. Ebben segít a Lidl, a hazai kiskereskedelmi szektor egyik legmeghatározóbb vállalata. Íme a tippek!

Írj bevásárlólistát!

A spórolás az átgondolt bevásárlással kezdődik. Már biztosan megtapasztaltad, hogy az otthon, nyugodtan megírt bevásárlólista segítségével nem kevés időt és pénzt spórolhatsz meg, így pedig tervezhetővé válik a költségvetésed. Az sem elhanyagolható szempont, hogy amennyiben van listád, biztosan csak azt veszed, amire szükséged van. Tovább tudsz spórolni, ha vásárlás előtt megnézed az akciókat a Lidl online katalógusában, végigböngészve azt, könnyedén összeállíthatsz egy olyan bevásárlólistát, amivel komoly összeget takarítasz meg.

FIGYELD A NEON ÁRTÁBLÁKAT!

A listától függetlenül jó, ha nyitott szemmel jársz a boltban: az üzletekben a neon „Akciós ár” vagy „Szuper ár”, illetve „Őrületes Lidl ár” feliratú táblák segítenek, hogy felhívják a figyelmet azokra a termékekre, amelyeket nagyon kedvezően kaphatsz meg .

KERESD A TEMATIKUS HETEK AKICÓIT!

Minden héten találkozhatsz tematikus hetekkel, ahol kedvező árakon vásárolhatod meg a különböző országok konyháinak kedvelt termékeit.

A KEVESEBB NÉHA TÖBB!

Az áruházak polcain találkozhatsz olyan kedvezménnyel is, amikor több termék vásárlása esetén jobb áron kapod meg az adott terméket (egyet fizet, kettőt kap; kettőt fizet, hármat vihet). Ezekkel az akciókkal többet kapsz a pénzedért, így, ha belefér a költségvetésbe, és el tudod tenni, vedd meg a nagyobb kiszerelést.

HASZNÁLD A LIDL PLUS APPLIKÁCIÓT!

Szeretünk mindig elérhetőek lenni, így egészen biztosan a zsebedben lapul a telefonod vásárláskor is. Miért ne használnád ki az így elérhető kedvezményeket? Az ingyenes applikáció letöltésével a regisztrációt követően elérhetővé válik a digitális hűségkártya és ezzel együtt számos szolgáltatás, amely megkönnyíti és leegyszerűsíti a bevásárlást. A Lidl Plus-szal – más hűségprogramokkal ellentétben – minden alkalommal kizárólagos kedvezményt kapsz, ha fizetéskor leolvasod a hűségkártyádat a pénztárnál.

Az akciós újságban szereplő kedvezményeken túl hetente átlagosan 10-12 extra százalékos vagy fix összegű kuponnal spórolhatsz a bevásárlás során. Játékszenvedélyedet is kiélheted, hiszen minden vásárlást követően kaparós játékban vehetsz részt, további nyereményekhez jutva. A Kupon Plus-szal bizonyos összeghatár elérését követően ajándék terméket vagy extra számlavégi kedvezményt kaphatsz.

Emellett időről időre pontgyűjtő nyereményjátékban is részt vehetsz, amellyel eddig akár 200 000 Ft-ot is nyerhetett egy-egy vásárló. Érdemes figyelni arra is, hogy a kedvenc áruházadat helyesen add meg, mert egyedi bolti akciók is előfordulhatnak, amelyekről csak azok a felhasználók értesülnek, akik az érintett áruházat jelölték meg kedvencnek.

VÁLASZD A LIDL SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKEIT!

A Lidl Magyarország áruházaiban mindegyik termékcsalád esetében megtalálhatóak a saját márkás termékek. Az általuk képviselt kedvező ár-érték arány tükrözi a Lidl alapvető filozófiáját: „Minőség, frissesség, ár, egészség”. A saját márkás termékek minősége és termékbiztonsága a vállalat központi törekvése, hiszen a saját márkás termékei esetében a Lidl szigorú minőségi és termékbiztonsági követelményeket ír elő.

NE DOBJ KI SEMMIT!

Az átgondolt vásárláson túl a pazarlást is csökkenteni kell ahhoz, hogy igazán spórolni tudj. Mindig figyeld az élelmiszerek minőségmegőrzési idejét, és azt fogyaszd el előbb, ami előbb lejár. Ha pedig túl sokat főztél, és nem fogyna el, a felesleget fagyaszd le. A maradékok felhasználására a világhálón számtalan szuper receptet, ötletet találhatsz (pl. megmaradt gyümölcsökből turmix, főtt húsból fasírt stb.), így nemcsak a pénztárcáddal, de a környezeteddel is jót teszel.

További ötleteket találhatsz a spóroláshoz a Lidl honlapján és Facebook oldalán!


 

 

Ezek is érdekelhetnek