Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a tökéletes reggeli a csillagjegyed szerint!

A reggeli a legfontosabb étkezés, de reggelizni sok mindent és sokféleképpen lehet. Nézzük, hogyan, és mit eszik reggelente a 12 csillagjegy. Persze nem kell nagyon komolyan venni a dolgot, de akár ötleteket is kaphatsz, hogy hogyan bővítsd a reggeli repertoárt.
Kos

A Kos igazán energikus csillagjegy, aki aktív életet él. Így fontos számára a tápláló reggeli. Ráadásul szereti az egészséges és különleges ételeket, így remek választás lehet számára az avokádós-tojásos toast. Lehetséges, hogy utána egy nagyobb sétával kezdi a napot, vagy még evés előtt egy futással, ugyanis imádja a természetet és az egyik kedvenc napszaka a reggel.

Bika

A Bika kedveli a luxust és a kényelmet - és enni is nagyon szeret. Így nem meglepő, hogy a különleges reggelik álnak közel hozzá. Mint például a vajas pirítósból, buggyantott tojásból, sült szalonnából és hollandi mártásból álló benedict tojás. Még az sem kizárt, hogy egy pohár pezsgőt is elkortyolgat hozzá.

DIÉTAHOROSZKÓP! FOGYÓKÚRÁS TIPPEK MINDEN CSILLAGJEGYNEK >>> 
Ikrek

Az Ikrek nem gondolja túl a reggelit, és időt sem szívesen tölt az elkészítésével, ugyanis nem szeret pepecselni. A szendvics tökéletes választás lehet számára. Gyorsan elkészül és gyorsan lehet elfogyasztani is. Nem árt, ha sok zöldséget is rak bele, hogy legyen elég energiája a napkezdéshez, hiszen elég lendületes típus.

Rák

A Rák a leggondoskodóbb csillagjegy, úgyhogy, ha a családjával vagy a szeretteivel van, azt készít reggelire, amit ők szeretnének, Ilyenkor akár korábban is kel annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen. Egyébként szívesen választ valami klasszikusat és egészségeset, mint például a zabkása.

BETEGSÉGGEL KÜZDESZ? EZT KELL ENNED A HOROSZKÓPOD SZERINT >>> 
Oroszlán

Az Oroszlán szereti magát annyira, hogy a kedvencével kezdje a napot, még akkor is, ha az nem éppen diétás. Szívesen eszik például palacsintát reggelire, egy szépen megterített asztalnál és, ha alakalma van rá, természetesen a családjának is készít, vagy akár a barátait is meghívja rá. Ezután örömmel veti bele magát a napi teendőkbe.

Szűz

A Szűz szeret egészségesen táplálkozni. Így számára ideális reggeli lehet például egy nagy adag gyümölcstál idénygyümölcsökből, ami igazi vitaminbomba. Mivel igazán precíz csillagjegyről van szó, nem kizárt, hogy szín vagy méret szerint rendezi benne a gyümölcsszemeket vagy arra figyel, hogy a teríték harmonizáljon az étellel.

EGÉSZSÉGHOROSZKÓP: EZ A TESTRÉSZED BETEGSZIK MEG LEGGYAKRABBAN A CSILLAGJEGYED SZERINT >>> 
Mérleg

A mérleg mindig az egyensúlyra törekszik. Igen a reggeli összeállításakor is. Így szívesen választ például baconös tojást első étkezésként, hogy a fehérje dús étellel jól induljon a nap és mindenhez elég energiája legyen, amit el szeretne intézni. Ugyanis ha a reggel nem sikerül harmonikusan az számára az egész napra rányomja a bélyegét.

Skorpió

A Skorpió imádja az élvezeteket, így nem meglepő, hogy enni is nagyon szeret. Azonban nem szívesen pepecsel a reggeli elkészítésével, inkább leszalad a pékségbe valami friss finomságért. Szereti, ha van valami pikantéria is a reggeli ízeiben, így szívesen fogyaszt például fahéjas csigát.

Nyilas

A Nyilas is szereti a hasát és az édes ízeket. És ő sem az a típus, aki sokat foglalkozik a kalóriákkal, inkább többet edz, mint diétázik. Szívesen eszik például gofrit reggelire. Rengeteget utazik és a kalandozásai során kipróbálja a helyi tradicionális reggeliket is, amiket itthon is szívesen fogyaszt, ha kedvére valók.

Bak

A Bak nem gondolja túl a reggelit. Szereti a hagyományos dolgokat, mint például az omlett vagy a tojásrántotta. És, ha ez jól bevált a számára, még az sem kizárt, hogy szinte minden nap ezzel indítja a napot, ez ad egy fajta biztonságérzetet a számára. Szüksége van az energiára a dolgos hétköznapokhoz.

Vízöntő

A vízöntő nem biztos, hogy szán időt és energiát a reggeli elkészítésére és elfogyasztására, így bármennyire is fontos lenne, lehetséges, hogy kimarad ez az étkezés és csak egy kávét hörpint le reggel. Ha mégis eszik valamit, akkor valami különlegességet választ, mint például a házi granola.

Halak

A Halak romantikus alkat, aki szereti az életet és az élvezeteket, így a finom ételeket is. Az esztétikum is kiemelten fontos a számára, így szívesen választ olyan ételt reggelire, ami látványos is, például szép színes fánkokat. Ezeket a szépségeket hosszan nézegeti is, mielőtt megeszi.

EZT KELL ENNED A HOROSZKÓPOD SZERINT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss